۹۹۰۹۹۹
۴ نظر
۵۰۱۳
۴ نظر
۵۰۱۳
پ

آیا از پیک دوران کرونا عبور کردیم؟

براساس این گراف و با فرض دقیق بودن آمار منتشره از طرف وزارت بهداشت، می بینید که ایران از نقطه اوج بحران کرونا عبور کرده و عدد بازتولید موثر ویروس کرونا از یک کمتر است. به این معنا که هر مبتلا کمتر از یک نفر را آلوده می‌کند و به این ترتیب شیب ابتلا صعودی نخواهد بود.

برترین‌ها: براساس این گراف و با فرض دقیق بودن آمار منتشره از طرف وزارت بهداشت، می بینید که ایران از نقطه اوج بحران کرونا عبور کرده و عدد بازتولید موثر ویروس کرونا از یک کمتر است. به این معنا که هر مبتلا کمتر از یک نفر را آلوده می‌کند و به این ترتیب شیب ابتلا صعودی نخواهد بود.

اما خبر نگران‌کننده این است که با فرض تغییر نکردن شرایط و دقت آمار رسمی، این بحران چند ماه ادامه خواهد داشت. در صورت بدتر شدن شرایط هم دوره بحران طولانی‌تر می‌شود و هم موج‌ها و نقاط پیک جدیدی خواهیم داشت.

آیا از پیک دوران کرونا عبور کردیم؟

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حل مشکل ، زمانی است که مردم رعایت بهداشت کنند....همه چیز به مردم و رعایتشان بستگی دارد....

  • بدون نام

    تازه اول کاره

  • ناشناس

    تو خواب مگه عبور کرده باشه

  • عبدالرحمن

    چون پیک کرونا با پیک قدرت همفازه پس منتظر پیک میک نباشید هنوز خیلی از مخالفا موندن تا حذف بشن پ برای چی کرونا جوع بشه !

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج