۹۹۲۵۱۰
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

علت آتش‌سوزی در میدان عطار تهران

سخنگوی سازمان آتش نشانی علت حادثه آتش سوزی در میدان عطار واقع در خیابان ونک را تشریح کرد.

خبرگزاری مهر: سخنگوی سازمان آتش نشانی علت حادثه آتش سوزی در میدان عطار واقع در خیابان ونک را تشریح کرد.

جلال ملکی با اشاره به آتش سوزی رخ داده در حوالی میدان عطار اظهار کرد: ساعت ۱۵.۰۱ ظهر امروز یک مورد آتش سوزی در منطقه ونک میدان عطار به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده می‌شود.

وی افزود: بلافاصله سه ایستگاه به همراه نردبان هیدرولیکی و تانکر آب به محل اعزام می‌شود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: محل آتش سوزی یک مسجد دو طبقه بود که کارگران در سطح بیرونی آن مشغول ایزوگام بودند و به دلیل بی احتیاطی باعث این آتش سوزی شدند.

ملکی خاطرنشان کرد: قسمت بیرونی گنبد این مسجد کاملاً دچار آتش سوزی و حریق شده بود، عملیات امداد بلافاصله شروع و از چند طرف برای مهار آتش اقدام شد. خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • گیلاد

    چه طور ممکنه کارگر ایزوگام که روی پشت بام کار میکند با بی احتیاطی آتش سوزی درست کند در ضمن اکثر مساجد چون سقف آنها گنبد و دو مناره است شرایط ایزوگام ندارند یا اگر هم باشد خطری نمی تواند وجود داشته باشد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج