۹۹۹۱۱۱
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

رفع موقت مشکل آب آشامیدنی مردم غیزانیه

در پی بروز مشکل دسترسی به آب آشامیدنی در منطقه غیزانیه اهواز، ستاد اجرایی فرمان امام ۵ دستگاه تانکر آبرسانی به این منطقه اعزام کرد.

ایرنا: در پی بروز مشکل دسترسی به آب آشامیدنی در منطقه غیزانیه اهواز، ستاد اجرایی فرمان امام ۵ دستگاه تانکر آبرسانی به این منطقه اعزام کرد.

به گزارش ستاد اجرایی فرمان امام، با دستور محمد مخبر ۵ دستگاه تانکر ۱۸ هزار لیتری آب شرب، ظهر سه شنبه به منطقه غیزانیه اعزام شد تا مشکل آب آشامیدنی در این منطقه بطور موقت و تا زمان انجام اقدامات لازم از سوی دستگاه‌های مربوطه، مرتفع شود.

بنابر این گزارش، هرکدام از این تانکرها روزانه ۳ نوبت آب آشامیدنی در منطقه توزیع می‌کنند.

این گزارش می‌افزاید: با دستور رییس ستاد اجرایی فرمان امام، این تانکرها و نیروهای جهادی ستاد تا زمان رفع کامل مشکل مردم در منطقه حضور خواهند داشت و عملیات آبرسانی را انجام خواهند داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج