۱۲۲۸۵۷۲
۲۸۰
۲۸۰
پ

مدافع باتجربه سپاهان به هوادار پیوست

عزت الله پورقاز، مدافع با تجربه فصل گذشته سپاهان با امضای قرارداد به هوادار تهران پیوست.

خبرآنلاین: عزت الله پورقاز، مدافع با تجربه فصل گذشته سپاهان با امضای قرارداد به هوادار تهران پیوست.

پورقاز که پنج فصل گذشته و با نظر امیر قلعه‌نویی پیراهن تیم سپاهان را بر تن کرده بود علی‌رغم داشتن قرارداد با طلایی پوشان تصمیم گرفت فوتبال خود را در تیم دیگری سپری کند.

پورقاز که پس از گئورگی گولسیانی و دانیال اسماعیلی‌فر به سومین مدافع جدا شده سپاهانی‌ها تبدیل شده بود حالا پس از توافق با مسئولان هوادار با این تیم قرارداد دوساله امضا کرد.

مدافع باتجربه سپاهان به هوادار پیوست/عکس

عزت الله پورقاز ۳۵ سال دارد و به جز سپاهان در تیم‌هایی مثل ملوان، استقلال خوزستان و سایپا بازی کرده است. این بازیکن همچنین در سال ۹۴ با نظر کارلوس کی‌روش ملی‌پوش شد و هشت بار با پیراهن تیم ملی ایران به میدان رفت.

هوادار تا اینجای نقل و انتقالات روی جذب سهمیه‌های زیر ۲۳ و ۲۱ سال تمرکز داشته ولی با این خرید با تجربه نشان داد قصد دارد با تلفیقی از جوان‌ها و باتجربه‌ها در لیگ برتر به میدان رود.

 

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج