۱۲۲۹۸۰۸
۵۲۱
۵۲۱
پ

دلخوری ستاره تیم ملی والیبال از نامهربانی‌ها

ملی‌پوش والیبال ایران از هجمه‌هایی که پس از پایان لیگ ملت‌ها علیه تیم ملی شده دلخور است.

ایرنا: ملی‌پوش والیبال ایران از هجمه‌هایی که پس از پایان لیگ ملت‌ها علیه تیم ملی شده دلخور است.

 امین اسماعیل‌نژاد پس از بازگشت تیم ملی والیبال به کشور اظهار داشت: از روز اول تمرینات می‌دانستیم دنبال چه چیزی هستیم. کادرفنی تیم ملی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده بودند که به توانایی‌هایمان اعتقاد پیدا کرده بودیم.

وی افزود: برخی مواقع شرایط آنطور که می‌خواهیم پیش نمی‌رود و در هفته اول این اتفاق رخ داد. متاسفانه در آن زمان برخی هواداران پشت ما را خالی کردند؛ اما همین افراد در نهایت دیدند که چه عملکرد خوبی داشتیم.

ملی‌پوش والیبال ایران درباره اینکه چرا دیر مطرح شد، تصریح کرد: چند سال به خاطر اینکه مشمول بودم نمی‌توانستم به خارج از کشور بروم. الان هم چند ماه از خدمت سربازی ام باقی مانده . امیدوارم این چند ماه باقیمانده از خدمتم بخشیده شود تا بتوانم لژیونر شوم.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج