۱۲۴۶۷۳۵
۲۶۷۳
۲۶۷۳
پ

زمان رونمایی از بمب پرسپولیس مشخص شد

شیخ که تازه به شرایط آمادگی بدنی نزدیک شده بود به خاطر کشیدگی کشاله در تمرین، حالا جزو مصدومان پرسپولیس به حساب می‌آید و بعید است تا قبل از جام جهانی بتواند برای پرسپولیس بازی کند.

خبرورزشی: از مصدومیت شیخ دیاباته دو هفته می‌گذرد و او حداقل چهار هفته دیگر کار دارد. بعد از چند روز غیبت در ورزشگاه شهید کاظمی چند روزی است این مهاجم بلندقامت در کنار تیم دیده می‌شود. دیاباته ۱۰ ماه بزرگتر از آل‌کثیر است و در حالی که عیسی بهمن ماه ۳۴ سالگی را تمام خواهد کرد، شیخ یک ماه بعد از او ۳۵ ساله خواهد شد.

شیخ که تازه به شرایط آمادگی بدنی نزدیک شده بود به خاطر کشیدگی کشاله در تمرین، حالا جزو مصدومان پرسپولیس به حساب می‌آید و بعید است تا قبل از جام جهانی بتواند برای پرسپولیس بازی کند.

گفته می‌شود این بازیکن بعد از مصدومیتش از اینکه نتوانسته به پرسپولیس کمک کند ناراحت است و به یحیی گفته دوست دارد زودتر برگردد و به تیم کمک کند که یحیی هم گفته عجله نکند و فقط فکر آمادگی‌اش باشد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج