۱۲۷۱۱۱۹
۲۹۷۱
۲۹۷۱
پ

پنالتی پرسپولیس دیده نشد؟

نوذر رودنیل معتقد است که تیم داوری دیدار پرسپولیس و پیکان عملکرد خوبی در این بازی داشت.

ایسنا: نوذر رودنیل معتقد است که تیم داوری دیدار پرسپولیس و پیکان عملکرد خوبی در این بازی داشت.

نوذر رودنیل، کارشناس داوری در خصوص داوری دیدار پرسپولیس و پیکان در عصر روز یک شنبه که با تساوی بدون گل دو تیم پایان یافت، اظهار کرد: تیم داوری خوب کار کرد و اشتباه تاثیرگذاری نداشت. البته ۲ اشتباه در تصمیم تیم داوری دیده شد که البته در نتیجه بازی تاثیری نداشت. ۳ کارت زردی که توسط داور به بازیکنان دو تیم داده شد، درست بود.

وی ادامه داد: در دقیقه ۴، کمک داور دوم به اشتباه آفساید ترابی را گرفت. در دقیقه ۱۰، داور باید به سود پیکان کرنر اعلام می‌کرد که اشتباه کرد. همچنین در دقیقه ۱۴ اتفاقی داخل محوطه جریمه پیکان رخ نداد و تصمیم ادامه بازی درست بود. خطای هند عالیشاه در نیمه اول هم به درستی گرفته شد.

رودنیل درباره سرنگون شدن عمری در محوطه جریمه پیکان در دقیقه ۸۲ تصریح کرد: هیچ خطایی روی مهاجم پرسپولیس صورت نگرفت و تصمیم ادامه بازی صحیح بود.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج