۱۲۸۵۵۱۵
۴۰۱۳
۴۰۱۳
پ

قتل وحشتناک یک فوتبالیست به ضرب گلوله

بازیکن پیشین تیم‌های فوتبال آسترایا وین و فاینورد به ضرب گلوله کشته شد.

 

تسنیم: بازیکن پیشین تیم‌های فوتبال آسترایا وین و فاینورد به ضرب گلوله کشته شد.

ولکان کاهرامان هافبک پیشین تیم‌های فاینورد، ترابزون‌اسپور و آسترایا وین که سه بازی ملی با پیراهن اتریش در کارنامه‌اش داشت، روز گذشته (چهارشنبه) پس از مشاجره با دوست سابق و همکار تجاری‌اش بیرون یک کافه در شهر وین مورد اصابت گلوله قرار گرفت و در سن ۴۳ سالگی درگذشت. قاتل که دوست سابقش بود، سپس اسلحه را سمت خود چرخاند و اقدام به خودکشی کرد. پلیس وین تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده است.

کاهرامان به باشگاه زادگاهش یعنی ا آسترایا وین کمک کرد تا قهرمان لیگ و جام حذفی اتریش شود. او که در لیگ‌های فوتبال اتریش، ترکیه و یونان بازی کرد، بعدها وارد سیاست هم شد و در رده جوانان هم مربیگری کرد.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج