۱۲۸۷۶۰۴
۲۷۵۷
۲۷۵۷
پ

حریف فولاد با لبخند به قطر رسید

تیم الفیصلی عربستان ساعاتی پیش وارد فرودگاه شهر دوحه شد.

ورزش سه: تیم الفیصلی عربستان ساعاتی پیش وارد فرودگاه شهر دوحه شد.

 شاگردان آنته میچه که هفته آینده به مصاف پرسپولیس خواهند رفت، در حالی وارد دوحه شدند که تمام بازیکنان این تیم در این سفر حضور دارند.

الفیصلی که فصل گذشته به لیگ یک عربستان سقوط کرد، بازیکنانی نظیر ماریانو وازکر آرژانتینی، مسعود جمعه کنیایی، پریرا داسیلوا عربستانی، جوسیپ واکوویچ کروات و عمر آرژون مراکشی را در سهمیه خارجی خود دارند.

این بازی روز دوشنبه یک اسفند ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می‌شود و تیم برنده به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود خواهد کرد.

1802474
1802477
1802475

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج