۱۳۰۰۵۲۵
۲۳۴۸
۲۳۴۸
پ

تغییر یک داور لیگ برتری در شب مسابقه

داور دیدار دو تیم فولاد خوزستان و نساجی مازندران یک شب قبل از انجام مسابقه تغییر کرد.

ایلنا: داور دیدار دو تیم فولاد خوزستان و نساجی مازندران یک شب قبل از انجام مسابقه تغییر کرد.

 از ساعت ۲۱:۳۰ امشب تیم فولاد خوزستان و نساجی مازندران در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند.

پیش از این کمیته داوران علی صفایی را برای قضاوت در این مسابقه انتخاب کرده بود، اما در جلسه هماهنگی شب گذشته که با حضور مدیران دو تیم برگزار شد، ناظر داوری خبر از تغییر داور اول میدان داد.

آنطور که اعلام شده، علی صفایی با مصدومیت از ناحیه زانو مواجه است؛ به همین دلیل نمی‌تواند در لیگ برتر قضاوت مسابقه‌ای را بر عهده داشته باشد.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج