۱۳۵۱۹۶۱
۳۳۸۴
۳۳۸۴
پ

مارکینیوش میزبان پر رو را از رو برد

دومین پیروزی برزیل در مقدماتی جام جهانی سخت به دست آمد.

طرفداری: در جریان رقابت های هفته دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، تیم های پرو و برزیل در استادیوم ملی شهر لیما مقابل هم قرار گرفتند.

برخلاف بازی قبل مقابل بولیوی، برزیلی ها این بار کار آسانی برای کسب سه امتیاز نداشتند و تا آخرین لحظه های بازی ممکن بود امتیاز از دست بدهند. سلسائو البته بدشانس بود که گل های رافینیا و ریچارلیسون در نیمه اول مورد قبول داور قرار نگرفتند. با این وجود مارکینیوش روی پاس گل نیمار‌ در دقیقه ۸۹ کاری که تیم به دنبالش بود را انجام داد و همین گل برای برتری برزیل کافی بود.

طلایی پوشان بازی های ماه سپتامبر را به عنوان صدرنشین قاره آمریکای جنوبی به پایان رسانده اند. پرو هم با این شکست خانگی در رده هفتم جدول قرار گرفت.

پخش-نشدن-ویدئو

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج