فلای تودی - بالا استیکی
۱۳۶۸۵۵۵
۱ نظر
۲۱۲۲۲
۱ نظر
۲۱۲۲۲
پ

یحیی گل‌محمدی اینگونه از خجالت نکونام درآمد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جواب کسی که بلد نیست به بزرگترش احترام بگذارد و یاد نگرفته را نمی‌دهم و موضوع را تمام‌شده می‌دانم.

خبرورزشی: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جواب کسی که بلد نیست به بزرگترش احترام بگذارد و یاد نگرفته را نمی‌دهم و موضوع را تمام‌شده می‌دانم.

یحیی گل‌محمدی پس از تساوی خانگی ۲ بر ۲ مقابل صنعت نفت آبادان در نشست خبری پس از بازی، به صحبت‌های حاشیه‌ساز جواد نکونام واکنش نشان داد و گفت: شروع‌کننده این قضیه  متاسفانه ایشان بود و من جواب کسی که بلد نیست به بزرگترش احترام بگذارد و یاد نگرفته را نمی‌دهم و موضوع را تمام‌شده می‌دانم و امیدوارم حداقل فوتبالی‌ها و فوتبالیست‌ها بتوانند یاد بگیرند که احترام بگذارند. به این موضوع باید خیلی توجه کرد که در فوتبال ما کمتر به آن پرداخته شد.

 

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • میلاد

    تو بزرگتر کی هستی آخه😂😂😂😂

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج