این تیم ملی نیاز به شوک دارد
وقتی از رحمان احمدی حرف به میان می آید، هواداران فوتبال کشورمان به یاد صعود استثنایی تیم ملی فوتبال کشورمان با رحمان احمدی به جام جهانی می افتند، روزهای که تیم ملی کشورمان نیاز به سه برد متوالی داشت و این کار با حضور احمدی درون دروازه تیم ملی مهیا شد.
خبرآنلاین: وقتی از رحمان احمدی حرف به میان می آید، هواداران فوتبال کشورمان به یاد صعود استثنایی تیم ملی فوتبال کشورمان با رحمان احمدی به جام جهانی می افتند، روزهای که تیم ملی کشورمان نیاز به سه برد متوالی داشت و این کار با حضور احمدی درون دروازه تیم ملی مهیا شد.

وقتی از رحمان احمدی حرف به میان می آید، هواداران فوتبال کشورمان به یاد صعود استثنایی تیم ملی فوتبال کشورمان با رحمان احمدی به جام جهانی می افتند، روزهای که تیم ملی کشورمان نیاز به سه برد متوالی داشت و این کار با حضور احمدی درون دروازه تیم ملی مهیا شد. روزهای که بارها و بارها احمدی توانست دروازه تیم ملی کشورمان را از فرو ریختن نجات دهد. هر چند احمدی به هر دلیلی غیرفنی، در جام جهانی بازی نکرد، اما حضورمان در جام جهانی را مدیون این بازیکن بود، حالا احمدی در باره تیم ملی و شرایط سختی که مثل آن روزها، برای تیم ملی به وجود آمده، حرف می زند و مثل همیشه منطقی به موضوعات نگاه می کند. او معتقد است تیم ملی نیاز به تمرکز دارد والبته در شرایط بسیار سختی باید به مصاف ژاپن برود.
به نظرم بهتره حرفمان را از بازی با سوریه آغاز کنیم، چرا تیم ملی در چنین شرایطی قرار گرفت؟
بازی با سوریه دو نیمه متفاوت داشت، نیمه اول کاملاً تیم ملی سوار بر بازی بود و توانست بازی همیشگی و خوب خودش را به نمایش بگذارد، اما در ضربات آخر تمرکز کافی را نداشت و نتوانستیم به گل برسیم. اما در نیمه دوم بازی بسیار ضعیفی را برگزار کردیم. در نیمه اول تیم ملی و بازیکنانش خودشان بودند و توانستند توانایی خوبی را به نمایش بگذارند که خیلی امیدوارمان کرد، اما با رفتن به رختکن و برگشتن بازیکنان، همه چیز خراب شد و تیمی که چندان توانایی نداشت، به راحتی بازی را به تساوی کشاند.
مشکل اصلی در این بازی به نظر شما چه چیزی بود؟
ببینید در وهله اول، باید قبول کنیم، تیم ملی تمرکز کافی را نداشت، در ضربات آخر مشکل داشتیم و این نه اشکال نبود، چرا که این ضعف در دفاع هم وجود داشت، شما نگاه کنید طارمی کجا خطا می کند و کارت زرد دوم را می گیرد، خب اینها اشکالاتی است که به نظرم لازم است کادر فنی، برای بازی با ژاپن فکری به حال آنها بکند.
کاملا درست است، ما در نیمه اول بازی با سوریه موقعیت های زیادی را ازدست دادیم، اما برخی ها معتقدند در دفاع مشکلی نداشتیم.
چرا مشکل داریم، ما در دفاع تغییرات زیادی داشتیم و وقتی در خط دفاعی تغییرات زیاد می شود، به خودی خود، اشتباهات هم زیاد می شود، ما صادق محرمی را نداریم و یکی دو بازیکن هم محروم هستند، که باعث می شود، در دفاع هم مشکل داشته باشیم. جابه جایی زیاد در دفاع، عدم تمرکز و هماهنگی ایجاد می کند.
با همین شرایط باید در برابر ژاپن بازی کنیم، فکر می کنی تیم ملی می تواند موفق شود؟
برای موفقیت مقابل ژاپن، تیم ملی کشورمان نیاز به شوک دارد، شما نگاه کنید به نظر من بهتر بازی تیم ملی مقابل امارات بود، آنها قبل از بازی برای تیم ملی کری خواندند و همین باعث شد بازیکنان با روحیه بهتر و با هماهنگی خوبی وارد بازی شوند و بهترین بازیشان را تا اینجای کار به نمایش گذاشتند. الان هم باید به هر طریقی شوکی به تیم ملی وارد شود، فکر می کنم تیم ملی کار سختی مقابل ژاپن دارد، اما اگر مثل بازی با امارات به میدان بروند، جای امیدواری وجود دارد. باید اتفاقی رخ دهد که تیم ملی و بازیکنان به خودشان بیایند.
ژاپن را چطور دیدید؟
خب تیم بسیار خوبی است که در تمام بازیی هایش خوب ظاهر شده است، در بازی با ویتنام یک نیمه بسیار بد داشت، اما خیلی خوب تیم جمع و جور شد و توانست آن بازی را هم برنده باشد. به هر حال حریفی است که بازی به بازی پیش می رود و از بازیکنان خوبی هم بهر می برد.
شرایط فعلی تیم ملی را چطور ارزیابی می کنید؟
بازی بی برنامه در مقابل سوریه و کشیدن بازی به وقت های اضافه و در نهایت به ضربات پنالتی، باعث شد بازیکنان تیم ملی خسته شوند و البته وقت مناسبی هم برای ریکاوری نیست. 120 دقیقه بازی پرفشار و استرس، حسابی بازیکنان را خسته کرده است و با همین خستگی باید مقابل ژاپن به میدان بروند که به نظرم باید کادر فنی فکری برای این قضیه بکند. به طور حتم 9 تا 10 بازیکن از بازیکنان سوریه در مقابل ژاپن هم بازی خواهند کرد و باید از نظر روحیه و بدنی تقویت شوند.
طارمی را هم که در این بازی نخواهیم داشت.
اینکه طارمی بازیکن بزرگی است و می توانست در بازی با ژاپن کمک حال تیم ملی باشد، شکی نیست، به هر حال این بازیکن را نداریم و جانشین این بازیکن وظیفه سنگینی در مقابل ژاپن خواهد داشت.به نظر من کادر فنی روی بازیکن جایگزین طارمی باید خیلی خوب کار کند.
به قول خودتان، زمان زیادی برای این کار وجود ندارد؟
دقیقاً، متاسفانه به نظر می رسد برنامه ریزی مسابقات هم اصلا خوب نیست، اگر بخواهیم تورنمت با کیفیتی داشته باشیم، باید به تیم ها زمان داد. اما در این بازیها متاسفانه خیلی چیزها در نظر گرفته نشده و برخی تیم ها یک هفته استراحت می کنند و برخی تیم ها دو سه روز یک بار به میدان می روند.
تبلیغات متنی
-
قهقهه مهران مدیری در تلویزیون رو اعصاب پرویز پرستویی رفت
-
موضع جدید فرانسه درباره تغییر حکومت ایران
-
صدر قرمز شد؛ جدول لیگ برتر پس از پایان هفته نوزدهم
-
هدیه تهرانی در آن روز غریبانهترین عشق دنیا را تجربه کرده بود
-
دو دقیقه جنجالی؛ VAR روی اعصاب پرسپولیسیها
-
مصوبه گواهینامه موتور برای خانمها رسما بلاغ شد
-
توافق پوتین و بن سلمان بر سر یک موضوع مهم
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
اقدام مخفیانه اسرائیل درباره جنگ احتمالی با ایران
-
خلاصه بازی پرسپولیس - چادرملو
-
برد مهم پرسپولیس با کشف جدید اوسمار
-
دستور عارف درباره آتشسوزی امروز در تهران
-
روایت آکسیوس از تردید ترامپ و مشاورانش درباره ایران
-
تست فرانسوی خوشمزه با عطر سیر و پنیر پارمسان
-
قهقهه مهران مدیری در تلویزیون رو اعصاب پرویز پرستویی رفت
-
تحرکات تازه و مشکوک آبراهام لینکلن در نزدیکی ایران
-
امروز در پرسپولیس، یک ستاره درخشان متولد شد
-
اقدام مخفیانه اسرائیل درباره جنگ احتمالی با ایران
-
برد مهم پرسپولیس با کشف جدید اوسمار
-
رفتار ویژه پدیده پرسپولیس در اکباتان
-
افزایش حقوق نیروهای امنیت سایبری تا ۱۲۰ درصد
-
یک اروپایی خیال هواداران استقلال را راحت کرد
-
نامه تاج به شورای امنیت درباره بازیکنان بازداشتی
-
مشاور رهبری با آمریکا و اسرائیل اتمام حجت کرد
-
طرح ضرغامی برای تغییر کاربری سفارت آمریکا در تهران
-
ادعای انگلیس درباره «حادثه» در تنگه هرمز
-
افزایش نرخ ارز در بودجه سال آینده اعلام شد
-
الناز ملک با گریم گوگوش، همه را خاطرخواه خود کرد!
-
شروط جدید و جنجالی فرانسه برای مذاکرات با ایران
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جدول لیگ برتر بعد از شکست استقلال
-
سارا منجزیپور: باید از فولاد باشیم تا دوام بیاوریم
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر