۱۴۳۲۷۵۱
۱ نظر
۲۸۹۹
۱ نظر
۲۸۹۹
پ

صحنه‌‌ای از بازی فرانسه و هلند که جنجال به پا کرد

تیم ملی فرانسه و تیم ملی هلند به مصاف هم رفتند و در نهایت این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و سهم هر تیم از این بازی یک امتیاز شد.

فوتبالی: تیم ملی فرانسه و تیم ملی هلند به مصاف هم رفتند و در نهایت این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و سهم هر تیم از این بازی یک امتیاز شد.

Screenshot (913)

در این بازی تلاش های دو تیم برای گلزنی بی ثمر و بی فایده بود. البته ژاوی سیمونز برای تیم ملی هلند در این بازی در دقیقه 69 گلزنی کرد اما این گل توسط کمک داور ویدیویی یا همان VAR رد شد و به این ترتیب بازی با تساوی بدون گل ادامه پیدا کرد.

علت مردود شدن این گل و آفساید شدن آن، این بود که هنگامی که ژاوی سیمونز شوت زد، دنزل دومفرایز در موقعیت آفساید قرار داشت و نزدیک به دروازه بان حریف بود. در حقیقت شوت ژاوی سیمونز از مقابل دنزل دومفرایز عبور کرد و بازیکن هلندی راه دروازه بان را سد کرده بود و به نوعی روی این گل تاثیر گذار بود.

از آن جایی که دنزل دومفرایز در آفساید قرار داشت و روی این صحنه اثر گذار بود، پس این گل هلند توسط داور ویدیویی مردود اعلام شد و این تصمیم به درستی گرفته شد.

هلندی ها در بازی آخر خود به مصاف تیم ملی اتریش می روند و تیم ملی فرانسه هم در بازی آخر خود در دور گروهی به مصاف تیم ملی لهستان می رود.

 

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • rhmt

    جنجالش کجاش بود؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج