استقلال علیه پرسپولیس و تراکتور به سیم آخر زد
باشگاه استقلال قصد دارد تا نسبت به درج نام اوستون اورونوف و امیرحسین حسین زاده در لیست زیر ۲۵ ساله ها، امروز علیه مسئولین سازمان لیگ شکایت کند.
ورزش سه: باشگاه استقلال قصد دارد تا نسبت به درج نام اوستون اورونوف و امیرحسین حسین زاده در لیست زیر ۲۵ ساله ها، امروز علیه مسئولین سازمان لیگ شکایت کند.

تغییر قوانین نقل و انتقالاتی فوتبال ایران در فصل جدید که به لیست بزرگسالان و زیر 25 ساله ها برمیگردد، با اعتراض شدید استقلال همراه شده و آبی ها قصد دارند تا امروز شکایت خود را به کمیته انضباطی تحویل دهند.
داستان از این قرار است که در ابتدای فصل و در آیین نامه نقل و انتقالاتی فوتبال ایران عنوان شده بود که هر تیم می تواند نام 2 بازیکن را در لیست زیر 25 ساله های خود قرار دهد منوط بر اینکه آن دو بازیکن در فصل قبل، در لیست زیر 23 ساله ها قرار داشته باشند.
این متنی است که صراحتاً و در آیین نامه امسال آمده اما در روزهای اخیر، فرشید طاهری به عنوان رییس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ، تغییراتی را با هدف کمک به تیم ها در این بند از آیین نامه ایجاد کرده که طی آن، اوستون اورونوف و امیرحسین حسین زاده می توانند وارد لیست زیر 25 ساله های پرسپولیس و تراکتور شوند تا یک جای خالی در لیست بزرگسالان دو تیم در دسترس باشد.
موضوعی که با اعتراض باشگاه استقلال همراه شده چرا که طبق این تغییر قوانین، حالا هم تراکتور و هم پرسپولیس به عنوان رقبای اصلی آبی ها در راه قهرمانی، قادر خواهند بود که یک بازیکن بزرگسال جدید را به لیست خود اضافه کنند و این به معنای خرید جدید برای دو باشگاه است.
البته تراکتور با جذب سوکول چیکالشی، مهاجم آلبانیایی، عملا لیست خود را تکمیل کرد که جذب این بازیکن، به معنای قطعی بودن حضور امیرحسین حسین زاده در لیست زیر 25 ساله هاست چرا که اگر غیر از این بود، تبریزی ها 21 بازیکن بزرگسال در اختیار داشتند که این یعنی یک نفر بیشتر از حداکثر 20 بازیکن مجاز.
موضوعی که با اعتراض استقلال همراه شده و آبی ها نسبت به تغییر قوانینی که تنها به کمک پرسپولیس و تراکتور آمده، معترض هستند. آبی ها می گویند که اورونوف طی فصل قبل، در لیست زیر 23 ساله ها نبوده که بخواهد امسال در لیست زیر 25 ساله ها ثبت شود. چرا که حتی اگر لیست زیر 25 ساله های پرسپولیس خالی می بود، به دلیل اینکه او چند روزی زودتر متولد شده، نمی توانسته در این لیست قرار بگیرد.
از باشگاه استقلال خبر می رسد که آنها قصد دارند تا درخصوص اقدامات فرشید طاهری تحقیق و بررسی کنند و پس از رسیدن جواب استعلام، امروز شکایت خود را از سازمان لیگ، به کمیته انضباطی ارسال کنند.
فرشید سمیعی، مدیرعامل استقلال در گفتگوی کوتاهی که با خبرنگار ورزش سه داشت، درباره این قانون جنجالی می گوید: بحث پرسپولیس، تراکتور یا یک تیم مشخص نیست. ما به هیچ تیمی، کاری نداریم و فقط به تیم خودمان و منافع استقلال توجه داریم. هر جایی که سازمان لیگ مطابق قانون رفتار نکند، علیه فرد متخلف شکایت خواهیم کرد. امروز این موضوع را بررسی می کنیم و اگر اصرار بر تخلف از قانون باشد، قطعا علیه فرد متخلف شکایت می کنیم.
تبلیغات متنی
-
یک بازیکن جدید به تیم ملی دعوت شد
-
روزه خواری مجری مشهور صداوسیما در برنامه زنده!
-
زندانیان داعش به نزدیکی مرز ایران فرار کردند!
-
خاتمی درباره جنگ احتمالی آمریکا با ایران سخنرانی کرد
-
شلیک ۵ گلوله برای قتل باجناق در تهرانپارس
-
دستور خبرساز ترامپ برای برکناری یک چهره
-
لاهماجون خوشعطر و ترد؛ پیتزای گوشتی محبوب ترکیه
-
این سه نفر بد اخلاقترین ایرانیهای ۲۴ ساعت اخیر هستند
-
ترفندهای هوشمندانه برای مرتبکردن کمد در خانهتکانی عید
-
تصویر اولین اتوبوس دوطبقه تهران منتشر شد
-
تصاویر فرودگاه رویایی تهران لو رفت!
-
سیروس مقدم: ارتباطم با تیم سازنده پایتخت قطع شده
-
سحر جعفری جوزانی در کنار مادر آمریکاییاش
-
تغییر چهره فرهاد جم پس از ۳۱ سال در «ساهره» همه را متحیر کرد
-
رتبه ایران در بین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی
-
آمریکا سفارت خود را در این کشور منطقه تخلیه کرد
-
روزه خواری مجری مشهور صداوسیما در برنامه زنده!
-
زندانیان داعش به نزدیکی مرز ایران فرار کردند!
-
خاتمی درباره جنگ احتمالی آمریکا با ایران سخنرانی کرد
-
این سه نفر بد اخلاقترین ایرانیهای ۲۴ ساعت اخیر هستند
-
رتبه ایران در بین کشورهای جهان از نظر منابع طبیعی
-
توهین مقام وزارت اقتصاد به جانباختگان دی ماه
-
روایت فارس از تجمعات دانشجویی امروز در تهران
-
علی باباچاهی درگذشت
-
سریال ماه رمضانیِ صداوسیما کپی از آب درآمد
-
سفارت هند در تهران اطلاعیه فوری صادر کرد
-
شایعه عجیب و باورنکردنی درباره حسن روحانی
-
ارسال پیامکهایی از مبدا نامعلوم برای مردم ایران
-
بالاخره موی بلند در صداوسیما مجاز شد!
-
پیامک خبرسازی که برای دانشجویان شریف ارسال شد
-
روسیه درباره سوخو ۳۵ زیر قولش با ایران زد
-
تحلیل توجهبرانگیز درباره حرفهای امروزِ ویتکاف درباره ایران
-
تیزر سریال ایرانی مشهور در شبکه ترکیه جلبتوجه کرد
-
تغییر چهره چشمگیر هادی حجازیفر در شبکه سه
-
دولت از واریز یارانه جدید خبر داد
-
۱۸ دی؛ پیکرهای پیچیده در پتو و یک عکس از آیدا
-
اقدام هماهنگ معین، شادمهر و اِبی در ساعات اخیر
-
احسان علیخانی خداحافظی کرد اما تلویزیون دستبردار نیست
-
ترامپ از تصمیم ایرانیها شگفتزده شده است
-
وقوع جنگ ناگهانی و تمام عیار در مکزیک
-
دیدار ویتکاف با رضا پهلوی به دستور ترامپ
-
سید محمد خاتمی از کشور خارج شد؟
-
حماسه یک پدر داغدار، چشم ایران را گریان کرد
-
ارسال پیامکهایی از مبدا نامعلوم برای مردم ایران
-
شایعه عجیب و باورنکردنی درباره حسن روحانی
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر