۱۴۶۱۷۲۰
۲۷۲۵
۲۷۲۵
پ

درخواست مهم گاریدو از مدیران پرسپولیس

خوان کارلوس گاریدو سرمربی پرسپولیس، قصد دارد تیمش را زودتر به قطر ببرد.

فرهیختگان:یکی از خواسته‌های گاریدو برای بازی حساس تیمش با السد این بوده که تیمش چند روز زودتر به قطر برود تا بتوانند در شرایط امکاناتی بهتری تمرینات تاکتیکی خود را انجام دهند.

photo_2024-10-04_16-19-50

در همین راستا مدیریت باشگاه پرسپولیس تلاش‌های لازم را در این زمینه انجام داده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد کاروان پرسپولیس روز پنجشنبه این هفته راهی قطر خواهد شد. امروز و فردا مشخص می‌شود سرخپوشان در چه هتلی مستقر و در چه ورزشگاهی تمرینات خود را برگزار خواهند کرد. این احتمال وجود دارد ملی‌پوشان داخلی و خارجی پرسپولیس نیز در قطر به اردوی این تیم ملحق شوند. طبق برنامه قرار است پرسپولیس 4 جلسه تمرین در دوحه انجام دهد که یکی از آنها در ورزشگاه جاسم بن حمد (محل مسابقه با السد) خواهد بود. رویارویی دو تیم ساعت 19:30 روز دوشنبه هفته آینده خواهد بود.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج