۱۴۷۷۱۰۲
۱ نظر
۱۴۰۲
۱ نظر
۱۴۰۲
پ

خط‌خورده‌های همیشگی پرسپولیس به نیمکت برگشتند

با برداشته شدن محدودیت لیست بازی‌ها، گاریدو از نفرات بیشتری روی نیمکت خود بهره می‌برد.

ورزش سه: گاریدو برای بازی با ملوان باز هم تغییراتی در ترکیب تیمش لحاظ کرد که بخش اعظمی از این تغییرات اجباری بود و با توجه به محرومیت ایوب العملود و مصدومیت لوکاس ژوائو و سرلک، نفرات دیگری در ترکیب قرار گرفتند.

1fddnr0j2 (1)

اما نکته مهم و حائز اهمیت لیست پرسپولیس برای این بازی حضور سعید صادقی و یاسین سلمانی روی نیمکت است؛ گاریدو با توجه به تغییر قانون سازمان لیگ مبنی بر حضور ۹ بازیکن بزرگسال روی نیمکت و لزوم ۲ بازیکن زیر ۲۱ سال، از ۱۰ بازیکن روی نیمکت خود بهره می‌برد که پس از چندین بازی سعید صادقی و یاسین سلمانی روی نیمکت این تیم نشستند.

دیگر نیمکت‌نشینان پرسپولیس برای بازی با ملوان، مرتضی پورعلی‌گنجی، سهیل صحرایی و  میلاد محمدی هستند که احتمالا در نیمه دوم فرصت حضور در زمین را داشته باشند.

علی علیپور به مانند بازی قبل کار را از روی نیمکت آغاز کرده و از گزینه‌های اصلی تعویض در نیمه دوم به شمار می‌رود.

سعید مهری، علیرضا عنایت‌زاده، حسین حاجی‌زاده ‌و امیررضا رفیعی دیگر بازیکنان نیمکت نشین این تیم مقابل ملوان هستند.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • پدرام

    پور علی گنجی به چه بدبختی افتاده ولی تو تیم گروهبان قندعلی هست!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج