۱۵۰۹۷۰۱
۳ نظر
۱۱۳۶
۳ نظر
۱۱۳۶
پ

حذف از لیگ نخبگان، کار دست سرمربی الهلال داد

تیم فوتبال الهلال عربستان که یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در فصل جاری لیگ نخبگان آسیا محسوب می‌شد، در یک دیدار دور از انتظار با نتیجه ۳ بر ۱ برابر تیم الاهلی شکست خورد و از رسیدن به فینال باز ماند.

طرفداری: تیم فوتبال الهلال عربستان که یکی از شانس‌های اصلی قهرمانی در فصل جاری لیگ نخبگان آسیا محسوب می‌شد، در یک دیدار دور از انتظار با نتیجه ۳ بر ۱ برابر تیم الاهلی شکست خورد و از رسیدن به فینال باز ماند. این نتیجه برای تیمی با سابقه و ستاره‌محور مانند الهلال، که پرافتخارترین باشگاه قاره کهن به شمار می‌رود، ضربه بزرگی به حساب می‌آید.

پس از این ناکامی تلخ، گزارش‌های مختلفی از منابع نزدیک به باشگاه الهلال منتشر شده که حکایت از پایان همکاری با سرمربی پرتغالی این تیم، ژرژ ژسوس دارد. روزنامه اسپورت عربستان در گزارشی ویژه اعلام کرد که مدیران الهلال تصمیم خود را گرفته‌اند و به ژسوس اطلاع داده‌اند که فصل آینده روی نیمکت این تیم نخواهد نشست.

0

بر اساس همین گزارش، ژسوس در جام جهانی باشگاه‌ها هدایت الهلال را بر عهده نخواهد داشت و به‌زودی جانشین او معرفی خواهد شد. این در حالی است که رسانه‌های بین‌المللی مانند مارکا از احتمال جدی پیوستن این مربی باتجربه به تیم ملی برزیل خبر داده‌اند، چراکه انتقال کارلو آنچلوتی به سلسائو با موانعی روبه‌رو شده است.

از سوی دیگر، عربستانی‌ها نیز علاقه‌مند به جذب آنچلوتی هستند و حتی پیشنهاد مالی بسیار سنگینی معادل ۵۰ میلیون یورو به او ارائه داده‌اند تا شاید این مربی سرشناس را به پروژه فوتبال سعودی جذب کنند.

اتفاق مهم دیگری که در پی این باخت برای الهلال رخ داد، واکنش فهد بن نافل، رئیس باشگاه، بود. او پس از شکست برابر الاهلی ضمن عذرخواهی از هواداران، اعلام کرد که مسئولیت این ناکامی را می‌پذیرد و در صورت لزوم، آماده استعفا از سمت خود است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هیچی

    مدیران الهلال بدونن پول همه چیز نیست لوازم دیگه هم مورد نیاز است

  • گهر

    بله . ولی فوتبال ما هیچ لوازمی نداره

  • مجتبی

    واقعا الهلال افت کرده، مقصر ژسوس است و بس. باید برود.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج