۱۵۱۰۸۶۳
۳ نظر
۶۹۶
۳ نظر
۶۹۶
پ

جباری: تاجرنیا می‌خواهد میان پیشکسوتان استقلال تفرقه بیندازد

کاپیتان اسبق استقلال به شدت سیاست‌های رییس هیات مدیره این باشگاه را زیر سوال برد.

خبرورزشی: علی جباری در مصاحبه ای اختصاصی پرده پوشی را کنار گذاشت و حرف‌های بسیار تندی پیرامون مدیران استقلال و شخص علی تاجرنیا بر زبان آورد.

جباری دستیار شود

مجتبی جباری جزو سرمایه‌های باشگاه استقلال است و نباید او را بیخودی خراب کنیم. حتی اگر استقلال با مجتبی توانست عنوان قهرمانی جام حذفی را به دست آورد، بهتر است برای فصل آینده یک سرمربی بزرگ خارجی بیاوریم و از وجود جباری به عنوان دستیار در کنارش استفاده کنیم تا هم به نفع تیم شود و هم زمینه برای افزایش سطح دانش مجتبی را فراهم آورد.

0

اختلاف میان پیشکسوتان استقلال

من اصلاً در جریان نشست روز سه‌شنبه پیشکسوتان با مدیران باشگاه نیستم و حتی نمی‌دانم این مراسم کجا برگزار می‌شود. متاسفانه آقای تاجرنیا همان مسیری را می‌رود که مدیران قبلی استقلال رفته بودند و اصلاً آینده خوبی را در صورت تداوم چنین وضعیتی برای استقلال متصور نیستم.

الان هم در بحث پیشکسوتان و هم در مورد آکادمی استقلال شاهد رفیق بازی هستیم. من فکر می‌کنم آقای تاجرنیا با اتخاذ چنین تدابیری می‌خواهد میان پیشکسوتان استقلال تفرقه انداخته و در مواقع لزوم از آن بهره‌برداری کند.

سخنگوی پرسپولیسی

قاطعانه به شما می‌گویم شخصی که به عنوان سخنگو برای استقلال انتخاب شده، پرسپولیسی است. این تصمیم جزو اشتباهات تاجرنیا بود و باید آن را به خطاهای گذشته نیز اضافه کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضاامیدیه

    رامین رضاییان ومهردادمحمدی هم پرسپولیسی بودند.روزبه چشمی وخیلی ازبازیکنهاتون سابقه پوشیدن لباس مقدس پرسپولیس دارند.پیرمردپرحاشیه ازاسم پرسپولیس برای زدن کسی استفاده نکن.چون بایدافتخارکنیدیک پرسپولیسی به تیم داغونتون کمک میکنه.

  • بابک

    اگر قرار باشد مثل سالیان قبل قهرمانی خارج از زمین فوتبال تعیین شود...چه بهتر که هواداران مسابقات را تحریم کنند

  • پیسکالو

    لنگ منفورترین تیم ایران است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج