۱۵۱۲۲۹۲
۷۱۸
۷۱۸
پ

طارمی با پیراهن خوش یمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا

تیم فوتبال اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر پاری‌سن‌ژرمن از لباس سوم یعنی زرد زنگ استفاده خواهد کرد، لباسی که برای این تیم خوش‌یمن است.

ایرنا: اینتر و پاری‌سن‌ژرمن، شنبه ۱۰ خرداد در ورزشگاه آلیانس آره‌نا مونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم می‌روند تا از قهرمان فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ رونمایی شود.

IMG_20250510_214339_886

اینتر به دنبال چهارمین عنوان قهرمانی و پی‌اس‌جی به دنبال اولین قهرمانی در یوسی‌ال خواهند بود.

کالچومرکاتو در خبری نوشت که اینتر در فینال با لباس سوم خود یعنی زرد رنگ به میدان خواهد رفت و پاریسی‌ها با لباس اصلی راهی میدان می‌شوند.

این اولین باری نخواهد بود که اینتر در این فصل از پیراهن سوم خود، یعنی پیراهن زرد، را به تن خواهد کرد و نتایج قبلی نشان می‌دهد که این رنگ برای نراتزوری خوش‌یمن است.

اینتر در فصل جاری در ۹ بازی با پیراهن زرد به میدان رفته است که حاصل آن ۷ پیروزی از جمله ۲ برد در لیگ قهرمانان بوده است. آنها یک تساوی و یک شکست هم با لباس سوم‌شان داشته‌اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج