۱۵۱۲۹۱۷
۲۵۱
۲۵۱
پ

فدراسیون ناشنوایان، پاتوق رپرها و خوانندگان پاپ!

مربی سابق تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان گفت: ۱۴ سال از عمر خود را صرف قهرمان سازی کردم ولی بدون هیچ دلیلی من را برکنار کردند و فدراسیون را تبدیل به مکانی برای خوانندگان و رپرها کردند.

فرارو: امید عباس نیک سرمربی سابق تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان درباره وضعیت آشفته این فدراسیون گفت: وقتی رئیس فدراسیون جدید آمد من را از سمتم برکنار کرد. من فرزند جانباز هستم و مواضعم با جهوری اسلامی یکی است ولی رئیس فدراسیون چرا باید عکس مهدی یراحی منتشر کند و از او حمایت کند؟وی افزود: زمانی که در تیم ملی بودم نتایج خوبی کسب کردم. در روسیه وقتی همه ورزشکاران داخل اتوبوس بودند مداحی کردم و همین موضوع باعث شد تا ورزشکاران رژیم صهیونیستی از ماشین پیاده شوند.

5zkyhbaf

من هنوز هم دلیلی برای برکناری‌ام نمی‌بینم. عباس نیک ادامه داد: ۱۴ سال از عمر خود را صرف قهرمان سازی کردم ولی بدون هیچ دلیلی من را برکنار کردند و فدراسیون را تبدیل به مکانی برای خوانندگان و رپرها کردند. برخی عوامل معاند تصاویر من را به عنوان «بازجو مربی» منتشر کردند و رئیس فدراسیون به من گفت خبرگزاری‌ها من را مزدور جمهوری اسلامی خطاب کردند. چرا هیچ نهادی پاسخگوی تخلفات فدراسیون و رئیس آن نیست؟سرمربی سابق دوومیدانی ناشنوایان بیان کرد: شبکه‌های معاند برای من هشتگ سازی کردند و رئیس فدراسیون نیز به همین دلیل من را برکنار کرد. حالا هم حدود 180 روز به المپیک باقی مانده است ولی آنها مشغول حکم دادن به افراد نالایق هستند.وی عنوان کرد: بسیح، دبیر فدراسیون با پازوکی، رئیس هیات استان تهران تماس گرفته و به او گفته که اگر عباس نیک سرپرست تیم دوومیدانی باشد تیم را پذیرش نمی‌کند درحالی که امیرمحمد پاشور که مدال برنز آسیا را کسب کرده است شاگرد من است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج