۱۵۱۳۱۶۷
۷۶۵
۷۶۵
پ

سروش و کنعانی آشتی کردند!

اختلافات محمدحسین کنعانی‌زادگان و سروش رفیعی به شکل کامل حل شده است و این دو نفر دیروز آشتی کردند.

فوتبالی: پرسپولیس به پایان کار خود در لیگ برتر بیست‌وچهارم نزدیک شده و قرمزهای تهران در هفته آخر به‌دنبال کسب سهمیه آسیایی هستند و البته کار سختی هم دارند چون شانس پیروزی استقلال مقابل سپاهان زیاد نیست. پرسپولیس در فصل جاری درگیر حواشی زیادی شد که یکی از آنها، اختلافات سروش رفیعی و محمدحسین کنعانی‌زادگان بود. سروش هم در برنامه فوتبال برتر این اختلافات را تکذیب نکرد و گفت فقط از کنعانی‌زادگان دلخور است.

5oaw8iv2

سروش البته تاکید داشت که این مشکلات حل خواهند شد و هر دو بازیکن برای موفقیت پرسپولیس تلاش خواهند کرد. حالا طبق پیگیری‌های خبرنگار فوتبالی مشخص شده سروش رفیعی و محمدحسین کنعانی‌زادگان پس از پخش برنامه فوتبال برتر با یکدیگر صحبت کرده‌اند و دیروز هم آشتی کردند تا دیگر مشکلی بین این دو بازیکن نباشد.

محمدحسین کنعانی‌زادگان که احتمال تمدید قرارداد او وجود دارد، می‌خواهد فصل آینده از حاشیه دور باشد. از سوی دیگر سروش رفیعی هم می‌خواهد پرسپولیس در کمال آرامش کار خود را دنبال کند و برای همین احتمالا پایان اختلافات این دو بازیکن رقم خورده است.

سروش و حسین دو مهره بسیار مهم برای پرسپولیس محسوب می‌شوند و قطعا این آشتی به نفع پرسپولیسی‌هاست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج