۱۵۱۳۷۱۱
۱ نظر
۴۵۸۲
۱ نظر
۴۵۸۲
پ

حادثه دردناک برای دو خبرنگار در پیست آزادی

برخورد یک خوردو با یک عکاس و یک فیلمبردار در جریان مسابقه سرعت ایران، حادثه تلخی را رقم زد.

خبرگزاری تسنیم: پیست اتومبیلرانی واقع در مجموعه ورزشی آزادی امروز (جمعه) صحنه حادثه‌ای تلخ و غیرمنتظره بود. در جریان راند اول مسابقه سرعت ایران، یکی از خودروهای مسابقه‌ای از مسیر خارج شد و به گروهی از اصحاب رسانه برخورد کرد. این حادثه به مصدومیت شدید یک عکاس و فیلمبردار همراه او انجامید.

1404021819381918632790204

این رخداد ناگوار مسابقه را متوقف و فضای پیست را به شوک فرو برد. در واقع این حادثه نه تنها برگزاری مسابقات را متوقف کرد، بلکه بحث ایمنی در پیست‌های ایران را بار دیگر به مرکز توجه بازگرداند. آیا این اتفاق، هشداری جدی برای ارتقای استانداردهای ایمنی در مسابقات خواهد بود؟

IMG_20250516_144827_401

در پی این سانحه، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، به معاون قهرمانی و حرفه‌ای دستور پیگیری داد تا از طریق فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، ضمن بررسی دلایل سانحه، وضعیت درمانی این عکاس را پیگیری و گزارش کند.
تصویر و فیلم مربوط به این حادثه در زیر آمده است:

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • جواد

    206مشکی واقعا گواهینامه داشت؟آدم یاد نماینده شنای افغانستان میفته

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج