۱۵۱۷۸۴۶
۳۱۰۸
۳۱۰۸
پ

کارتال با گزینه لیورپول و بارسلونا در راه تهران

در فضای رسانه ای ترکیه شایعه منتشر شده مبنی بر اینکه یکی از بازیکنان جوان فنرباغچه به صورت قرضی راهی پرسپولیس خواهد شد.

برترین‌ها: در ترکیه شایعه ای مطرح شده که می تواند برای پرسپولیسی ها خوشایند باشد. این شایعه عجیب می گوید؛ باشگاه فنرباغچه قصد دارد خرید جدیدش را به تهران بفرستد تا زیر نظر اسماعیل کارتال کار کند.

آمارا دیوف ستاره ۱۶ ساله سنگالی که یکی از استعدادهای درخشان فوتبال آفریقا به حساب می آید و حتی تیم هایی مثل بارسلونا و لیورپول هم به دنبال جذب او بودند، با فنرباغچه به توافق رسیده تا فوتبالش را در ترکیه ادامه دهد.

0

حالا برخی شایعات در ترکیه می گویند فنرباغچه قصد دارد این ستاره جوان را به به صورت قرضی راهی پرسپولیس کند تا این بازیکن زیر نظر اسماعیل کارتال پخته شود و رشد کند!

در سنگال از آمارا دیوف به عنوان جانشین مانه یاد می شود و حضور یک استعداد جهانی در فوتبال ایران اتفاقی بود که سالها مشابهش را ندیده بودیم.

هنوز هیچ منبع رسمی واکنشی به این شایعه نداشته و کماکان حضور چنین استعدادی در فوتبال ایران بعید به نظر می رسد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج