۱۵۲۲۲۷۲
۲۰۴۷
۲۰۴۷
پ

عجله درویش به نفع پرسپولیس شد!

نقل و انتقالات فوتبال ایران تحت تاثیر شرایط ویژه و التهاب برانگیز این روزها قرار گرفته است.

خبرورزشی: فصل نقل و انتقالات لیگ برتر شروع شده اما در حال حاضر اولویت هیچکس پرداختن به فوتبال نیست. حتی موقعیتی هم برای جذب بازیکن و مربی جدید وجود ندارد اما همه امیدوار هستند زودتر تکلیف مشخص شود و با بازگشت به روال زندگی عادی، فصل جدید لیگ برتر هم شروع شود.

393203

شاید تنها تیمی که در این شرایط می‌تواند ادعا کند تا حد زیادی آماده شروع لیگ بیست و پنجم است، پرسپولیس باشد که نقل و انتقالاتش را از فردای پایان فصل آغاز کرد و نفرات زیادی را به خدمت گرفت. عده‌ای اعتقاد داشتند این عجله رضا درویش به این خاطر بود که مخالفانش فرصت عرض اندام نداشته باشند و او یک فصل دیگر هم مدیرعامل قرمزها باشد. هرچه که بود، شروع طوفانی درویش به نفع پرسپولیسی‌ها شد و حالا آن‌ها دغدغه کمتری نسبت به دیگران دارند!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج