۱۵۲۲۹۷۸
۱۱۳
۱۱۳
پ

مسیر جدید نقل و انتقالات پرسپولیس تا قبل از شروع لیگ

باشگاه پرسپولیس در گام جدید نقل و انتقالات، مسیر جدیدی را برای تکمیل لیست خود انتخاب کرده است.

فرارو: نقل و انتقالات فوتبال ایران اگرچه با وضعیت فعلی کشور با توقف موقت همراه شده اما همچنان بررسی و گمانه‌زنی و مذاکره برای انجام انتقال در بین باشگاه‌ها و بازیکنان ادامه دارد و احتمالا به محض عادی‌شدن شرایط، امضای قرارداد و رونمایی از بازیکنان جدید انجام خواهد شد.

در این بین اما تنها تیمی که شرایطش به سمت تکمیل اسکواد حرکت کرده و فعالیت پررنگی در نقل و انتقالات داشته، تیم پرسپولیس بوده است. تیمی که شش بازیکن لیگ برتری را به خدمت گرفته و مذاکرات با بازیکنان خارجی را هم پیش برده است.

باشگاه پرسپولیس در سهمیه لیگ برتری نام پیام نیازمند، تیوی بیفوما، امین کاظمیان، محمدحسین صادقی، رضا شکاری و مجتبی فخریان را گنجانده و حالا طبق قوانین امکان خرید یک بازیکن دیگر را خواهد داشت.

باشگاه پرسپولیس برنامه داشت تا با خرید سه بازیکن خارجی ترکیب خود را تکمیل کند اما موقعیت جدید پیش آمده برای کشور که فوتبال را نیز تحت تاثیر خود  قرار داده، باعث تغییر در سیاست باشگاه سرخپوش تهرانی و رضا درویش شده است.

5198892

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از فدراسیون فوتبال درخواست کرده که سهمیه خرید بازیکن لیگ برتری را افزایش دهند چرا که در شرایط فعلی از یک سو خرید بازیکن خارجی با موانع بیشتری همراه خواهد شد و همچنین به زعم این باشگاه، حفظ ارز در داخل کشور، از اولویت بیشتری برخوردار خواهد بود.

این در حالی است که پیش از این با افزایش سهمیه بازیکن خارجی به ۷+۱ فوتبال ایران به سمت کنترل دستمزد بازیکنان از طریق عرضه بیشتر بازیکن به واسطه سهمیه خارجی حرکت کرده بود اما ممکن است در وضعیت تازه، کشتی‌بان را سیاستی جدید لازم باشد.

به هر حال پرسپولیس که تنها یک سهمیه لیگ برتری دارد، در شرایطی این پیشنهاد را داده که ممکن است بسیاری از این خواسته، اینطور برداشت کنند که بازیکنان موردنظر این تیم پیشنهاد باشگاه را رد کرده‌اند اما مسئولان پرسپولیس مدعی هستند که این اتفاق رخ نداده است.اگر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با این درخواست موافقت نکنند، نقل و انتقالات پرسپولیس بسیار پیچیده خواهد شد و قرمزها امیدوارند حداقل دو سهمیه لیگ برتری به قوانین اضافه شود.

نکته مهم اینکه درویش همچنین درخواست کرده که بازیکنان زیر ۲۳ ساله جدید مشمول خرید لیگ برتری نشوند تا به این ترتیب باشگاه‌ها به جوانگرایی ترغیب شوند که در صورت پذیرش این پیشنهاد با توجه به وضعیت سنی مجتبی فخریان و محمدحسین صادقی، دو سهمیه به پرسپولیس اضافه خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس هم اکنون در لیست بزرگسالان خود ۲۰ بازیکن دارد و برای خرید جدید بازیکن چند نفر را در فهرست خروج قرار دهد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج