۱۵۲۴۴۳۲
۷۱۷
۷۱۷
پ

آخرین به‌روزرسانی از لیست خرید استقلال

استقلالی‌ها قصد دارند به شمار خریدهای تابستانی خود اضافه کنند و در این مسیر، رایزنی‌ها برای جذب بازیکن جدید در حال انجام است.

 فوتبال ۳۶۰: استقلال فصل را با کسب عنوان قهرمانی جام حذفی به پایان برد تا از تلخیِ ناکامی بزرگ آبی‌پوشان پایتخت در لیگ برتر و ثبت ضعیف‌ترین میانگین امتیازی تاریخ آبی‌ها کاسته شود. بعد از این قهرمانی، اتفاقات ریز و درشت پرشماری که در باشگاه استقلال رخ داد که منتج به آن شد تا سرانجام ریکاردو سا پینتو سرمربی آبی‌پوشان پایتخت شود و حالا قرار است طی روزهای آینده و با ورود رسمی سا پینتو به ایران، تمرینات پیش‌فصل استقلالی‌ها آغاز شود.

IMG_20250627_014714_747

آبی‌پوشان پایتخت قصد داشتند تا پیش از انتخاب سرمربی، بازیکنی را معرفی نکنند اما به درازا کشیده‌شدن فرایند انتخاب سکان‌دار جدید استقلال، شرایط را تغییر داد؛ به‌طوری‌که نام امیرمحمد رزاقی‌نیا و عارف آقاسی در جمع بازیکنان ورودی استقلال به چشم می‌خورد. با این وجود به جذب رزاقی‌نیا و آقاسی، آبی‌پوشان پایتخت فعلاً نتوانسته‌اند بازیکن دیگری را به خدمت بگیرند و حتی در مسیر تمدید مهره‌های کلیدی خود هم موفقیت چشمگیری نداشته‌اند که حالا گفته می‌شود قرار است این روند به‌زودی تغییر کند.

محمدی و ۵ بازیکن رفتنی‌اند، رامین و ۳ یار باتجربه می‌مانند!
مدیران باشگاه استقلال از میان بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده، نسبت به حفظ رافائل سیلوا، محمدحسین مرادمند، ایمان سلیمی و مسعود جمعه موضع مثبتی نداشته‌اند و گفته می‌شود مذاکره‌ای با این بازیکنان برای ماندن انجام نشده تا پایان دوره حضورشان در استقلال رسمیت پیدا کند. به جز این ۴ بازیکن و همچنین در شرایطی‌که آرمین سهرابیان هم در آستانه سرباز شدن است، مذاکرات با مهرداد محمدی هم مثبت پیش نرفته و توافقات مالی میان طرفین انجام نشده تا در مقطع فعلی، احتمال جدایی محمدی از استقلال بیش از احتمال ماندن او باشد.

استقلالی‌ها در مسیر حفظ حسین حسینی، روزبه چشمی، رامین رضاییان و آرش رضاوند توانسته‌اند مذاکرات مثبتی با این مهره‌های کلیدی و باتجربه انجام بدهند؛ به‌طوری‌که احتمال هر ۴ بازیکن در استقلال ماندنی خواهند بود و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، طی روزهای پیش‌رو خبر تمدید قرارداد این بازیکنان رسانه‌ای خواهد شد. از سوی دیگر، باید به این مسئله هم اشاره داشت که محمدرضا خالدآبادی با استفاده از بند عدم حضور در ۱۰ درصد بازی‌های استقلال در ۲ فصل اخیر، قراردادش با استقلال را فسخ کرده و دیگر در جمع آبی‌پوشان پایتخت حضور ندارد.

تلاش ادامه‌دار برای جذب زارع؛ مذاکره موازی با اندونگ!
آبی‌پوشان پایتخت در شرایطی تغییر و تحولات گسترده‌ای در فهرست خود ایجاد کرده‌اند که قرار است طی روزهای آینده به شمار خریدهای تابستانی خود اضافه کنند. بعد از عدم توافق مالی در مسیر جذب مجید حسینی، آبی‌ها با جدیت بیشتری پروژه جذب محمدمهدی زارع را پیش بردند اما گفته می‌شود که با وجود رغبت این بازیکن به حضور دوباره در استقلال، مخالفت شدید مسئولان باشگاه گل‌گهر و مهدی تارتار سد راه جابه‌جایی او شده و همین مسئله آبی‌ها را به سمت جذب یک مدافع دیگر از گل‌گهر سوق داده است!

مدیران باشگاه استقلال که همچنان کورسوی امیدی دارند تا بتوانند نظر محمدمهدی زارع را جلب کنند و او را به استقلال بازگردانند، همزمان مذاکره با عثمان اندونگ را کلید زده‌اند و امیدوارند که بتوانند این مدافع سنگالی و بلندقامت را جذب کنند. آن‌طور که مشخص است اینکه استقلالی‌ها در کنار حضور عارف آقاسی، سامان فلاح، ضرغام سعداوی و البته روزبه چشمی، به دنبال جذب یک مدافع میانی دیگر هستند و امید دارند که از بین زارع و یا اندونگ، یک بازیکن به جمع بازیکنان استقلال اضافه شود.

مذاکره با کریمی و حسین‌نژاد ادامه دارد؛ حبیبی‌نژاد را استقلالی بدانید
علی کریمی و محمدجواد حسین‌نژاد، ۲ بازیکنی هستند که روند مذاکرات با آن‌ها نسبتاً فرسایشی شده اما همچنان ادامه دارد. هر ۲ بازیکن با باشگاه‌های خود (کایسری‌اسپور و دیناموماخاچ‌قلعه) قرارداد دارند اما در این بین، استقلالی‌ها مشکلی برای پرداخت هزینه رضایت‌نامه‌شان ندارند. در هفته اخیر، مذاکرات رنگ‌وبوی جدی‌تری به خود گرفت و گفته می‌شود که ریکاردو سا پینتو هم نسبت به جذب این ۲ بازیکن تاکید ویژه‌ای دارد و امیدوارند که استقلالی‌ها بتوانند در هفته جدید، قرارداد کریمی و حسین‌نژاد را نهایی کنند.

آبی‌پوشان همچنین در حالی نتوانسته‌اند با مهرداد محمدی برای ادامه همکاری به توافق برسند که بلافاصله رایزنی‌ها با گزینه مدنظر برای پُر کردن جای خالی محمدی آغاز شده است. هادی حبیبی‌نژاد، ستاره فصل گذشته چادرملو اردکان، گزینه مدنظر مدیران استقلال بوده که طبق آخرین خبرها، رایزنی‌ها با او مثبت پیش رفته و گفته می‌شود توافقات میان طرفین نهایی شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، هادی حبیبی‌نژاد به‌زودی رسماً در قامت بازیکن جدید استقلال معرفی خواهد شد.

سا پینتو، مامور جلب رضایت خارجی‌ها برای آمدن به استقلال
استقلالی‌ها در فاز تهاجمی برای جذب سعید سحرخیزان و رضا غندی‌پور پا پیش گذاشته‌اند که مذاکرات با غندی‌پور بهتر پیش رفته و همین مسئله باعث شده تا آبی‌پوشان نسبت به جذب این مهاجم جوان امیدوار شوند. باید اشاره داشت که سا پینتو به مدیران باشگاه استقلال اعلام کرده که در مسیر جذب بازیکنان خارجی مدنظرش که برای تقویت فاز هجومی آبی‌پوشان قرار است اضافه شوند، رایزنی‌های خود را آغاز کرده و امید دارد که بتواند با جلب رضایت آن‌ها، برای عقد قرارداد، گزینه‌های مدنظرش را به مدیران باشگاه معرفی نماید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج