۱۵۲۶۱۷۰
۲۱۰۰
۲۱۰۰
پ

نقل و انتقالاتی که دیگر نه داغ است، نه جنجالی!

هر ساله با فرا رسیدن فصل تابستان، بازار نقل و انتقالات لیگ ایران هم به اوج گرما و حساسیت می‌رسد و روزانه اخبار زیادی مبنی بر جابجایی بازیکنان و مربیان اهالی فوتبال را شاد یا غمگین می‌کند.

ورزش سه: فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ با قهرمانی تراکتور در لیگ برتر به پایان رسید و به یکی از خاطره انگیز ترین سال های فوتبالی کشور تبدیل شد. قهرمانی که البته از دل یک فعالیت پر سر و صدا در بازار تابستانی شکل گرفت؛ جایی که ستاره هایی همچون علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی فر و شجاع خلیل زاده از تیم قهرمان به تبریز کوچ کردند و در کنار سایر نفرات، تراکتور را به مقام قهرمانی رساندند.

اما امسال آنچنان که انتظار می‌رفت نقل و انتقالات پر هیاهویی را شاهد نبودیم؛ شاید تعطیلی تقریبا دو هفته‌ای ورزش بعلت حملات ناجونمردانه رژیم منحوس صهیونی یکی از عوامل اصلی این ماجرا باشد. اما اینکه لیگ برتر در سال های گذشته خیلی پر ستاره نبوده و بازیکنان عموما با قراردادهای کوتاه مدت، مدام درحال جابجایی بودند هم در کم فروغ بودن نقل و انتقالات تابستان ۱۴۰۴ بی تاثیر نیست!

حدودا دو دهه قبل بود که فوتبال ایران حسابی تحت تاثیر جابجایی بازیکنان قرار داشت؛ انتقال‌هایی که صرفا از تیم های استقلال و پرسپولیس به یک دیگر خبر ساز نبودند و دایره چرخش بازیکنان نامدار وسعت بیشتری داشت.

187

به عنوان مثال سال هایی که سپاهان با خرید ستارگانی مثل سید مهدی رحمتی، خسرو حیدری و هاشم بیگ زاده از استقلال طوفان به پا می‌کرد؛ یا پرسپولیس با جذب مهرداد پولادی، کریم انصاری فر و محمدرضا خلعتبری از هوادارانش دلبری می‌کرد. استقلال هم همیشه یک بمب حاضر و آماده داشت و هرموقع احساس عقب افتادن از قافله به سراغ  آبی ها می‌رفت، با برگرداندن فرهاد مجیدی به پیراهن آبی قلب طرفداران استقلالی تسخیر می‌شد.

البته سایر تیم های لیگ برتری همواره نقش پر رنگی در نقل و انتقالات داشتند؛ پروش بازیکنان جوان و معرفی استعدادهای ناب فوتبال به تیم های بزرگ و جذب ستاره هایی که شاید سال های انتهایی بازی‌شان را در تیمی خارج از تهران تجربه می‌کردند.

حال باتوجه به شرایط آرام و امنی که این روزها فوتبال ایران تجربه می‌کند، انتظار می‌رود که بازار نقل و انتقالات در روز های پیش رو مثل گذشته گرم و پر اتفاق تر باشد!

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج