۱۵۲۶۳۴۰
۳ نظر
۱۳۶۲
۳ نظر
۱۳۶۲
پ

تصمیم سخاوتمندانه لیورپول درباره خانواده ژوتا

باشگاه لیورپول تصمیم دارد دستمزد دیوگو ژوتا در دو سال باقی مانده از قراردادش را به خانواده او پرداخت کند.

ورزش سه: ژوتا و برادرش آندره سیلوا بامداد روز پنجشنبه در پی یک سانحه رانندگی در اسپانیا و در حالی که در مسیر بازگشت به انگلیس بودند جان باختند و دنیای فوتبال را در شوکی عمیق فرو بردند.

1

هنوز دو سال دیگر از قرارداد این ستاره پرتغالی با باشگاه لیورپول باقی مانده بود، قراردادی که او در سال ۲۰۲۲ امضا کرده بود. این بازیکن تنها دو هفته پس از برگزاری مراسم عروسی با روته کاردوسو از دنیا رفت و این اتفاق در حالی رخ داد که این زوج سه فرزند داشتند.

ژوتا در سال ۲۰۲۰ از وولورهمپتون به لیورپول پیوست و در طول دوران حضورش در آنفیلد ۱۸۲ بازی با پیراهن این تیم انجام داد، ۶۵ گل به ثمر رساند و ۲۶ پاس گل نیز به نام خودش ثبت کرد. او فصل گذشته همراه با لیورپول قهرمان لیگ برتر انگلیس شد و پیش از آن نیز جام حذفی و دو جام اتحادیه را با این تیم به‌دست آورده بود.

حالا روزنامه رکورد خبر داده است که مدیران لیورپول به خانواده این بازیکن اعلام کردند که تصمیم دارند دستمزد او در دو سال باقی مانده از قراردادش را به همسر و فرزندانش پرداخت کنند تا به این شکل و به نوبه خودشان با خانواده او همراهی کرده باشند و حمایت‌شان را از آنها در این شرایط سخت نشان دهند. 

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر این دو برادر از ساعتی قبل در پرتغال و در شهر محل زادگاه آنها با حضور بسیاری از ستاره‌های سرشناس دنیای فوتبال آغاز شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    دمشون گرم اینا از ما مسلمونترند

  • ناشناس

    مثل ایران خودمون؟طرف توبازی قطع
    نخاع شده ویلچرنشین هست شکایت
    کرده به جایی نرسیده رفته برزیل؟!

  • علی

    یاد پادوانی افتادم.سلامتیشو واسه استقلال داد یه ریال که بهش نمیدن هیچ بنده خدا دنبال شکایت کردن و گرفتن حقش رفته.بعد ما مسلمونیم خارجیا کافر!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج