۱۵۲۷۴۵۳
۲۲۵۲
۲۲۵۲
پ

استقلالی‌ها بی خیال این ستاره نمی‌شوند

باشگاه استقلال امیدوار است تا هافبک گابنی این تیم به ایران بازگردد.

خبرگزاری مهر: در حالی که تمرینات تیم استقلال از امروز چهارشنبه ۱۸ تیر آغاز می‌شود، حضور دیدیه اندونگ همچنان در ابهام قرار دارد که هنوز به تهران بازنگشته است.

IMG_20250709_222617_919

مسئولان باشگاه استقلال تأکید دارند که دیدیه اندونگ با این باشگاه قرارداد دارد و باید طبق مفاد قرارداد، در تمرینات حضور یابد. گفته می‌شود مدیران استقلال در روزهای اخیر پیگیر وضعیت این بازیکن بوده‌اند و نسبت به بازگشت او به تهران ابراز امیدواری کرده‌اند. هافبک گابنی استقلال که در فصل گذشته به این تیم پیوست، عملکرد نسبتاً مثبتی از خود به جا گذاشت و کادرفنی امیدوار است با بازگشت او خط میانی آبی‌پوشان تقویت شود. گفته می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج