۱۵۲۸۰۰۸
۴۹۴
۴۹۴
پ

یک تیم دیگر هم امروز استارت می‌زند

تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد از امروز تمرینات آماده‌سازی خود برای فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر را آغاز خواهد کرد.

ورزش سه:در حالی که پیش‌تر قرار بود تمرینات خیبر از سه‌شنبه هفته گذشته آغاز شود، جدایی زودهنگام محمد ربیعی از این تیم و فرآیند انتخاب سرمربی جدید، برنامه‌های پیش‌فصل این تیم خرم‌آبادی را دستخوش تغییر کرد.

ربیعی که به عنوان گزینه نخست روی نیمکت خیبر معرفی شده بود، پیش از شروع تمرینات به دلیل برخی اختلافات با مدیریت باشگاه از سمت خود کنار رفت. در ادامه، مذاکرات با مهدی رحمتی به نتیجه رسید و این مربی جوان که هفته گذشته با عقد قراردادی هدایت خیبر را بر عهده گرفته بود، امروز با حضور در خرم‌آباد رسماً معارفه شد.

تمرینات خیبر زیرنظر رحمتی از امروز آغاز خواهد شد و این سرمربی جوان در نخستین جلسه تمرینی خود، به ارزیابی وضعیت بازیکنان خواهد پرداخت تا گام ابتدایی را در مسیر ساختن تیمی منسجم بردارد.

17354030939548

لازم به ذکر است خیبر که فصل گذشته در نخستین تجربه حضورش در لیگ برتر به رتبه یازدهم رسید، حالا با هدایت سرمربی جدید، به دنبال ارتقای جایگاه و تثبیت موقعیت خود در سطح اول فوتبال ایران است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج