۱۵۲۹۰۹۸
۱۱۵۰
۱۱۵۰
پ

خوش‌گذرانی تابستانه اریک تن‌هاخ در سواحل برزیل

سرمربی نام آشنای هلندی، با ظاهری متفاوت، در سواحل ریو دیده شد.

طرفداری: اریک تن هاخ در شروع کارش در بایرلورکوزن، از تابستان لذت می‌برد.

سرمربی پیشین منچستریونایتد که پس از دورانی موفق در هلند همراه با آژاکس آمستردام، نتوانست این موفقیت را در انگلیس به شکل مطلوب تکرار کند، حالا جانشین ژابی آلونسو در لورکوزن شده است، تا شاید بتواند این تیم را در رقابت داخلی با بایرن مونیخ، بار دیگر به مقام قهرمانی برساند.

لورکوزن به تازگی برای برپایی اردوی پیش فصل خود، راهی ریو دوژانیروی برزیل شده است؛ جایی که در قالب یک دیدار تدارکاتی، به مصاف تیم زیر ۲۰ سال فلامینگو خواهد رفت. اعضای این تیم، روز سه شنبه به ساحلی در ریو رفتند تا در کنار کار، اندکی هم از جاذبه‌های توریستی منطقه، لذت ببرند. در همین راستا، تصویری از تن هاخ منتشر شده است که او را در حال لذت بردن از این گردش نشان می‌دهد.

0

1

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج