۱۵۲۹۲۱۸
۲۸۶۳
۲۸۶۳
پ

ستاره مورد علاقه استقلالی‌ها، آبی‌پوش شد

باشگاه النصر امارات موفق به جذب ستاره ملی‌پوش ایرانی از شباب الاهلی شد.

ورزش سه: مهدی قایدی پس از دو سال استثنایی در کلباء مورد توجه باشگاه‌های اماراتی قرار گرفت و در کنار آن با پیشنهاد استقلال مواجه شد، اما مبلغ بالای درخواستی شباب الاهلی برای صدور رضایت‌نامه اجازه نداده بود تا امروز مقصد او مشخص شود که در نهایت باشگاه النصر توانست این بازیکن را به خدمت بگیرد.

باشگاه النصر که در تدارک حضور پرقدرت در فصل جدید لیگ برتر امارات است، پس از مذاکره با مدیران شباب الاهلی توانست شرایط انتقال قطعی مهدی قایدی را فراهم کند و این ستاره ملی‌پوش و آینده‌دار ایرانی را جذب کند و مانع از حضورش در دیگر تیم‌ها ازجمله کلباء و استقلال شود.

مهدی قایدی با قراردادی طولانی مدت و گران قیمت توسط النصر خریداری شد و برخلاف دو فصل اخیر که انتقال قرضی از شباب الاهلی به کلباء داشت، این بار به‌طور قطعی راهی تیم جدیدش می‌شود تا دوران تازه‌ای را تجربه کند.

1

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج