۱۵۲۹۲۷۹
۸۶۳
۸۶۳
پ

یک گلر روسی رقیب سیدحسین حسینی در استقلال شد

باشگاه استقلال در حال بررسی دو گزینه برای دروازه خود در فصل جدید است؛ حسین حسینی و ددوازه‌بان پیشین تیم ملی روسیه.

ایسنا: باشگاه استقلال در حال بررسی دو گزینه برای دروازه خود در فصل جدید است؛ حسین حسینی و ددوازه‌بان پیشین تیم ملی روسیه.

20719195_232-620x370

به دنبال تقویت کادر فنی و بازیکنان برای فصل پیش رو، باشگاه استقلال برای پست دروازه‌بان اصلی دو گزینه را مدنظر قرار داده است؛ حسین حسینی، کاپیتان فصل گذشته این تیم، و یوری لودیگین، دروازه‌بان سابق تیم ملی روسیه.

مدیران استقلال در روزهای گذشته نامه‌ای رسمی برای جذب لودیگین به باشگاه او ارسال کرده‌اند و مذاکرات اولیه نیز انجام شده است.
 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج