۱۵۲۹۶۱۱
۸۲۸
۸۲۸
پ

هافبک هوفنهایم به علی کریمی پیوست

هافبک دفاعی اهل مالی به ترکیب کایسری‌اسپور اضافه شد تا همبازی مجید حسینی و علی کریمی شود.

ورزش سه: باشگاه کایسری‌اسپور که در فصل جدید لیگ ترکیه به دنبال تقویت ترکیب خود است، موفق شد با دیادیه ساماسکو، هافبک سابق تیم هوفنهایم آلمان، به توافق نهایی برسد.

این بازیکن ۲۹ ساله که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، قراردادی سه ساله با کایسری‌اسپور امضا کرده که سال سوم آن به صورت مشروط و در قالب بند تمدید اختیاری خواهد بود.

5

ساماسکو فصل گذشته تنها در ۱۰ مسابقه بوندس‌لیگا برای هوفنهایم به میدان رفت و مجموعاً ۴۶۲ دقیقه در ترکیب این تیم حضور داشت. او امروز وارد شهر قیصریه (کایسری) خواهد شد تا مراحل نهایی حضورش در تیم جدید را طی کند.

نکته جالب این است که او هم پستی علی کریمی است و احتمال دارد حضور او منجر به افزایش شانس مشتریان علی کریمی برای جذب این بازیکن شوند. البته این تلاش باشگاه استقلال برای خرید این بازیکن در هفته‌های گذشته نتیجه ای نداشت.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج