بمب جدید درویش، پرسپولیسیها را به وجد آورد
باشگاه پرسپولیس ویزای سرژ اوریه مدافع سابق پاریسنژرمن و تاتنهام را برای سفر به ترکیه اخذ کرده در تمرینات این تیم به صورت تستی شرکت کند.
برترینها: باشگاه پرسپولیس بعد از بررسی گزینههای مختلف برای پست دفاع راست خود، حالا برای سرژ اوریه مدافع اهل ساحلعاج ویزای سفر به ترکیه را دریافت کرده تا این مدافع با حضور در تمرینات تستهای فنی را زیر نظر کادر فنی پرسپولیس بدهد تا در صورت تایید قراردادش امضا شود.
این مدافع نزدیک به یک سال است که عضو تیمی نیست اما سابقه بازی برای تاتنهام و پاریسنژرمن را در کارنامه دارد.
انتشار این خبر مورد استقبال شدید هواداران پرسپولیس قرار گرفته است. تعدادی از نظرات آنها را در زیر میخوانید:
این بازیکن با این بدن و اون رزومه تو تست رد نمیشه و عملا میشه گفت خرید هشتم هم نهایی شد. چه بمبی جذب کردیم.
انتقال سرژ اوریه از پاریس به تاتنهام جزو ۱۵ انتقال گران قیمت مدافعین راست در تاریخ فوتبال است.
تا همین دیروز با دیویس دفاع چپ بایرن و دفاع راست دورتموند تمرین میکرد.
مورینیو درباره سرژ اوریه گفته: او خیلی خشن است، این طبیعت اوست، بهترین کیفیت را دارد و بنابراین باید آزادی کامل به او بدهم.
ارسال نظر