۱۵۳۲۶۸۱
۱ نظر
۳۶۳۴
۱ نظر
۳۶۳۴
پ

واکنش کنایه‌آمیز ستاره سابق تراکتور به جدایی آلوز

مهاجم سابق تراکتور به جدایی هموطنش از این تیم واکنش جالبی نشان داده است.

ورزش سه: با آغاز تابستان، خبر رسید که ریکاردو آلوز قصدی برای ادامه حضور در تراکتور ندارد. مدیران این باشگاه مدام این شایعه را تکذیب کردند و گفتند که او با تراکتور قرارداد دارد و باید به اردوی تیم اضافه نشود ولی ریکاردو هیچوقت به ترکیه نرفت!

IMG_20250730_005417_593

او سه روز پیش نیز با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود به صورت رسمی از پایان حضورش در تراکتور خبر داد و با هواداران این تیم خداحافظی کرد. موضوعی که واکنش های زیادی من‌جمله آنفالوی دسته جمعی او را به همراه داشت اما شاید در این بین پاسخ لوسیانو ادینهو به این جدایی جالب‌تر از بقیه بود.

ستاره تراکتور در دهه گذشته ویدئویی منتشر کرد که در آن برشی از مصاحبه قبلی شجاع خلیل زاده دیده می‌شود. جایی که از نظر شجاع درباره آلوز پرسیده می‌شود و او در پاسخی کوتاه می‌گوید: "رفیق". توضیح ادینهو، محتوای این ویدئو را کاملا کنایه آمیز می‌کند چرا که او نوشته: «دوست داشتم رفیق نیمه راه نمی‌بودی ریکاردو. ولی ما هنوز همدیگر را دوست داریم.» در ادامه هم ایموجی های قلب و تراکتور تکمیل کننده این پیام لوسیانو شده است.

IMG_20250730_005416_721

ریکاردو آلوز در دو سال از سه سال حضورش در تراکتور توانست عنوان بهترین پاسور را کسب کند و هموطن او یعنی لوسیانو ادینهو نیز در دوران حضورش آقای گلی را تجربه کرده بود. ادینهو که در تراکتور به فوتبالش پایان داد، همچنان وضعیت و اخبار این تیم را دنبال می‌کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • تراکتور جاویدان

    الوز رفت سپاهان ولی هیچ وقت به اندازه ی این که ت تراکتور بود نمیدرخشه.فکر کنم از چشم بعضی از تراکتوری ها افتاد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج