نوراژین  نی نی بان_استیکی بالا
۱۵۳۲۸۴۳
۱۳۳۷
۱۳۳۷
پ

ضرب‌الاجل پرسپولیس به سردار دروسون

باشگاه پرسپولیس از مهاجم ترک‌تبار خود خواست تا هرچه زودتر در خصوص آینده خود با این باشگاه تصمیم‌گیری کند.

ایرنا: در زمستان ۱۴۰۳ و در روزهای پایانی نقل و انتقالات زمستانی، اسماعیل کارتال سرمربی سابق فنرباغچه ترکیه با قراردادی یک و نیم ساله، هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت.

با نظر این سرمربی قرارداد لوکاس ژوائو مهاجم آفریقایی پرسپولیس بعد از ۶ ماه حضور در این تیم فسخ شد تا دو روز بعد از پایان نقل و انتقالات و در انتقالی آزاد، باشگاه پرسپولیس، سردار دورسون ۳۲ ساله را به خدمت بگیرد تا این بازیکن اولین خرید اسماعیل کارتال در تیم پرسپولیس لقب بگیرد. دورسون فصل گذشته در ۱۵ بازی برای پرسپولیس به میدان رفت و آمار ۵ گل زده را از خود به ثبت رساند.

0

با توجه به شرایط کنونی ایران، اسماعیل کارتال سرمربی ترک تبار پرسپولیس تنها بعد از نیم فصل حضور روی نیمکت سرخ‌پوشان درحالی که یک سال دیگر از قرار داد وی باقی مانده بود از پرسپولیس جدا شد. دورسون، در مصاحبه‌های اخیر خود جست و گریخته اعلام کرده که قصد جدایی از سرخ‌پوشان را دارد؛ موضوعی که چندان به مذاق هاشمیان خوش نیامده و به این مهاجم اعلام کرده که اگر پیشنهادی دارد، می‌تواند از جمع سرخ‌پوشان جدا شود.

کاروان پرسپولیس در شرایطی دیروز بعد از پشت سرگذاشتن اردو خود در ترکیه راهی ایران شد که دورسون به دلیل مصدومیت و برای پیگیری درمان خود، با هم تیمی‌هایش راهی تهران نشد. دورسون که در تلاش است بار دیگر در یک تیم ترکیه‌ای بازی کند، از ترس مصدومیت چندان در تمرینات خوب ظاهر نشده و همین موضوع باعث شده تا هاشمیان از عملکرد مهاجم ترک‌تبار خود راضی نباشد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که باشگاه پرسپولیس به دورسون اعلام کرده که تا آخر هفته وضعیت خود را برای ماندن و جدایی تعیین کرده و در این‌باره تصمیم‌گیری کند. با این حال مدیران باشگاه پرسپولیس منتظر وضعیت مهاجم ترک‌تبار خود نمانده‌اند و درحال بررسی گزینه‌های جانشینی دورسون در خط حمله هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج