۱۵۳۲۸۶۳
۴۵۱۷
۴۵۱۷
پ

استقلال با جانشین حسینی به توافق رسید

باشگاه استقلال با دو بازیکن خارجی در آستانه توافق نهایی قرار گرفته است.

آنا: یاسر آسانی و ویسنته گوایتا که از مدتی قبل بحث پیوستن آنها به استقلال مطرح بود تنها یک امضا تا عقد قرارداد دارند. با پیگیری‌ها  مشخص شد یاسر آسانی که بحث انتقالش به جمع شاگردان ریکاردو ساپینتو جدی شده بود اما پس از آن مخالفت خانواده ملی‌پوش آلبانیایی این انتقال را به سوی منتفی شدن پیش برد، به احتمال بسیار زیاد یکی از آبی پوشان خواهد شد.

920408_890

همچنین بعد از آنکه انتقال آنتونیو آدان به استقلال قطعی نشد، ویسنته گوایتا دروازه‌بان سابق والنسیا، کریستال پالاس و سلتاویگو در آستانه پوشیدن پیراهن استقلال قرار دارد تا جایگزین سید حسین حسینی شود.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج