نوراژین  نی نی بان_استیکی بالا
۱۵۳۲۸۷۰
۳۸۱۶
۳۸۱۶
پ

واکنش فوری فدراسیون به اعلام رای بیرانوند

پس از انتشار خبر صدور حکم نهایی کمیته استیناف در خصوص پرونده انتقال علیرضا بیرانوند از پرسپولیس به تراکتور مبنی بر محرومیت قطعی ۴ ماهه او، فدراسیون فوتبال نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

خبرورزشی: پس از انتشار خبر صدور حکم نهایی کمیته استیناف در خصوص پرونده انتقال علیرضا بیرانوند از پرسپولیس به تراکتور مبنی بر محرومیت قطعی ۴ ماهه دروازه‌بان تیم ملی فدراسیون فوتبال نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.

374946

امیرمهدی علوی، مدیر روابط عمومی فدراسیون با اشاره به اهمیت انتشار صحیح و دقیق ارکان قضائی فوتبال گفت: اخبار مربوط به ارکان قضائی مجموعه فدراسیون از طریق رسانه‌های رسمی فدراسیون همچون گذشته به استحضار عموم خواهد رسید.

سخنگوی فدراسیون تاکید کرد: اهمیت اخبار ارکان قضائی بسیار بالاست و بر همین اساس، با عنایت به رعایت دو اصل رسمیت و صحت در موعد ابلاغ آرا اطلاع رسانی می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج