۱۵۳۴۸۸۲
۱۳۳۳
۱۳۳۳
پ

مدافع چپ تیم ملی استقلالی شد

مدافع چپ تیم ملی نوجوانان به استقلال خوزستان پیوست.

خبرورزشی: مدافع چپ تیم ملی نوجوانان به استقلال خوزستان پیوست.

399177

مهدی موسوی، مدافع چپ سرعتی، ۱۹ ساله و تأثیرگذار تیم ملی نوجوانان ایران، با نظر کادرفنی به جمع آبی‌پوشان دیار کارون پیوست.

این بازیکن جوان و آینده‌دار سابقه حضور در تمامی رده‌های سنی تیم ملی از نونهالان تا جوانان را در کارنامه دارد و با تیم ملی نوجوانان موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات بین‌المللی کافا شده است.

موسوی که در چند فصل حضور در تیم‌های پایه سپاهان، دو بار عنوان قهرمانی لیگ برتر کشور را با رده جوانان به دست آورده، پس از درخشش در رده‌های پایه، به تیم بزرگسالان سپاهان "ب" پیوست و در مجموع دو فصل حضور در لیگ‌های دسته سوم و دوم، با ثبت ۳۴ بازی، ۴ گل و ۴ پاس گل، عملکرد درخشانی از خود به جا گذاشت.


 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج