۱۵۳۴۹۴۹
۸۵۲
۸۵۲
پ

راز تصویر خاله شادونه در ورزشگاه فولاد مشخص شد

در روزهای اخیر تصویری از ملیکا زارعی، مجری برنامه‌ی خاله شادونه در ورزشگاه فولاد خبرساز شده بود.

ورزش سه: انتشار تصویری از ملیکا زارعی، بازیگر سینما و تلویزیون در ورزشگاه خانگی فولاد با لباس سنتی، در روزهای اخیر خبرساز شده بود. زارعی که با نام هنری خاله شادونه در ذهن مخاطبان شناخته شده است، تصویری از خود را در صفحه اینستاگرامی‌اش منتشر کرده که در استادیوم شهدای فولاد دیده می‌شود.

با توجه به گرمای شدید در شهر اهواز، از همان ابتدا نیز قابل حدس بود که این تصویر که در میانه‌های روز گرفته شده، نمی‌تواند برای زمان حال باشد. با این حال، پیگیری‌ها نشان داد که حدسیات درست بوده و این تصویر چندین ماه پیش ثبت شده است.

در پاییز سال قبل نخستین نمایشگاه ایمنی و آتش‌نشانی شرکت فولاد خوزستان آغاز به کار کرده بود. این نمایشگاه با برپایی غرفه‌های نمایشگاهی ایمنی، آتش‌نشانی، نقاشی، تغذیه سالم، اطلاعات، تناسب اندام، عکاسی کودک و یاد بگیرم نسوزیم، برگزار شده بود. معمولا این شرکت چندین بار در طول سال، برای کارکنان خود چنین مراسم‌هایی را برگزار می‌کند.

1

جشن و نمایشگاه یادشده در شب نخست با اجرای ملیکا زارعی مجری برنامه‌ی خاله شادونه همراه بود و با توجه به نزدیکی مکان برگزاری این مراسم با استادیوم خانگی فولاد، زارعی نیز از فرصت به دست آمده استفاده کرده و با توجه به عدم برگزاری مسابقه در آن مقطع زمانی، وارد استادیوم شده و عکس یادگاری نیز به ثبت رسانده است.

حالا و پس از نزدیک به 10 ماه، تصویر ملیکا زارعی با نام هنری خاله شادونه در صفحه شخصی‌اش منتشر و سپس در فضای مجازی دست به دست شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج