۱۵۳۵۲۲۲
۱ نظر
۱۰۲۳
۱ نظر
۱۰۲۳
پ

مذاکرات ادامه‌دار استقلال برای جذب فوری آسانی

چند روز پس از رونمایی رسمی باشگاه استقلال از یاسر آسانی، وینگر تکنیکی آلبانیایی‌ تبار گوانگجو، مذاکرات دو باشگاه برای صدور رضایت‌‌نامه این بازیکن همچنان ادامه دارد.

فرهیختگان: چند روز پس از رونمایی رسمی باشگاه استقلال از یاسر آسانی، وینگر تکنیکی آلبانیایی‌ تبار گوانگجو، مذاکرات دو باشگاه برای صدور رضایت‌‌نامه این بازیکن همچنان ادامه دارد. آسانی که تا ژانویه با گوانگجو قرارداد دارد، تنها در صورت پرداخت مبلغ رضایت ‌نامه می‌‌تواند زودتر به جمع شاگردان ساپینتو ملحق شود. در روزهای اخیر، آسانی با حذف تمامی پست‌‌های مربوط به گوانگجو از اینستاگرامش، به باشگاه استقلال برای سفر زودهنگام به تهران سیگنال داده و هم‌زمان باشگاه کره‌ای نیز با اصل انتقال موافقت و پیشنهاد مالی مشخصی ارائه کرده است.

398812

این در حالی است که طبق شنیده‌ها باشگاه استقلال حاضر شده تا سقف 400 هزار دلار برای چند ماه باقی‌مانده قرارداد، به‌ عنوان رضایت‌نامه به باشگاه کره‌ای پرداخت کند. آسانی در فصل جاری لیگ کره در 21 بازی، 8۸ گل و 2 پاس گل ثبت کرده و در مجموع 32 مسابقه، 17 گل زده و 3 پاس گل داده است. شنیده می‌شود در صورت توافق مالی نهایی، آسانی می‌تواند ظرف 24 ساعت آینده وارد تهران شده و بلافاصله به تمرینات استقلال اضافه شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    بیا پسر تو وسحرخیزان و نازون بیایدیک خط،حمله مخوف،درست کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج