۱۵۳۵۵۸۸
۱۵۷۸
۱۵۷۸
پ

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد

دروازه‌بان تیم فوتبال امید کشورمان که در تیرماه ۱۴۰۲ به تراکتور پیوست در آستانه یکی از بزرگترین تجربیات فوتبالی اش قرار دارد.

خبرورزشی: ادیب زارعی دروازه‌بان ۲۲ ساله تیم تراکتور که در ابتدای لیگ برتر بیست و سوم به جمع بازیکنان تراکتور پیوست پس از مدتی به صورت قرضی راهی فولاد شد و حالا این فرصت را به دست آورده تا در بازگشت به تراکتور و در نبود بیرانوند از قفس توری تیم محبوب پرشورها حراست کند.

اخبار رسیده از تبریز حکایت از این دارد در حالی که زنوزی مالک باشگاه تراکتور و مظفری‌زاده مدیرعامل این مجموعه هنوز نتوانسته‌اند جایگزین مناسبی برای بیرانوند ظرف ۴ ماه محرومیتش پیدا کنند دراگان اسکوچیچ با اعتماد به ادیب زارعی قصد دارد از این دروازه‌بان در ترکیب تیمش مقابل استقلال استفاده کند.

1

زارعی در ابتدای لیگ بیست و چهارم با قراردادی قرضی و یکساله به فولاد خوزستان رفت و در جام حذفی و لیگ برتر چند بازی به عنوان جایگزین اکتیر یوسوپوف ازبکستانی انجام داد. او فصل گذشته و در دیدار تیم تراکتور مقابل فولاد خوزستان نیز تجربه حضور در ترکیب تیم فولاد را داشت. مسابقه‌ای که شاگردان اسکوچیچ در پایان با برد دو بر یک فولاد را از پیش رو برداشتند.

ناگفته نماند؛ در صورت رسیدن آی تی سی و دریافت کارت بازی آنتونیو آدان، او دروازه‌بان اصلی استقلال مقابل تراکتور خواهد بود و در غیر این صورت حبیب فرعباسی از قفس توری استقلال مقابل تراکتور محافظت خواهد کرد.

2

3

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج