۱۵۳۵۶۹۱
۳ نظر
۱۳۲۷
۳ نظر
۱۳۲۷
پ

پرستاره‌ترین ورژن استقلال در راه است!

خرید جدید استقلال با حضور در فرودگاه، مورد استقبال سایر هم‌تیمی‌هایش قرار گرفت.

ورزش سه: ​امروز کاروان آبی‌پوشان دقایقی پیش با حضور در سالن CIP فرودگاه مهرآباد، راهی اصفهان شد تا خود را برای دیدار سوپرجام مقابل تراکتور  آماده کند. این سفر با یک اتفاق ویژه همراه بود؛ حضور داکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی، که به تازگی با استقلال قرارداد بسته و برای نخستین بار در کنار هم‌تیمی‌های جدیدش قرار گرفت.

این بازیکن ۳۱ ساله که به عنوان خرید شاخص تابستانی معرفی شده، در فرودگاه با استقبال گرم اعضای تیم روبه‌رو شد. ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، شخصاً به خوش‌آمدگویی نازون پرداخت و چند دقیقه‌ای با او به گفت‌وگو نشست. او حساب ویژه‌ای روی این مهاجم گلزن باز کرده و امیدوار است نازون بخش عمده‌ای از مشکلات خط حمله تیم را بر دوش بکشد.

کلارنس سیدورف، مشاور ویژه مدیرعامل باشگاه، نیز که آبی‌ها را در این سفر همراهی می‌کند، به استقبال خرید جدید تیم رفت و فضای صمیمانه‌ای در فرودگاه ایجاد شد. به واسطه سابقه تاریخی سیدورف در فوتبال جهان، او چهره‌ای شناخته شده برای بازیکنان خارجی است و نازون نیز به همین دلیل به گرمی سیدورف را در آغوش کشید.

1

بیژن طاهری، سرپرست استقلال، به همراه نازون و سیدورف مشغول صحبت با روزبه چشمی و رامین رضاییان، دو کاپیتان فعلی تیم، بود و به نظر می‌رسید درباره نقش مهم این دو بازیکن در فصل پیش‌رو با مهاجم جدی تیم صحبت می‌کرد.

با جدایی سیدحسین حسینی، بازوبند کاپیتانی به بازوی روزبه چشمی بسته خواهد شد و رامین رضاییان نیز به عنوان یکی از رهبران فنی و روحی تیم شناخته می‌شود. این دو، ضمن خوش‌وبش با نازون، عکس یادگاری سه‌نفره‌ای گرفتند تا اولین لحظات حضور مهاجم هائیتی در جمع آبی‌ها ثبت شود.

نازون نیز برخورد گرمی با هم‌تیمی‌هایش داشت و به‌خصوص با رامین رضاییان گفت‌وگویی طولانی انجام داد. به نظر می‌رسد این دو پیش از حضور نازون در ایران، از طریق فضای مجازی در ارتباط بوده‌اند.

رامین که در هفته‌های گذشته با آنتونیو آدان، یاسر آسانی و حالا داکنز نازون به صورت آنلاین تعامل داشته، سعی کرده پیش از ورود آنها به ایران، فضای مثبت و صمیمانه باشگاه را منتقل کند. این ارتباط پیشینی باعث شد که نازون بدون حس غریبی، خیلی سریع در جمع تیم جا بیفتد.

از نظر فنی، داکنز نازون خریدی استراتژیک برای خط حمله استقلال محسوب می‌شود. او با قراردادی سه‌ساله به استقلال پیوسته و سابقه بازی در باشگاه‌های متعددی از جمله ولورهمپتون انگلیس، سنت ترویدن بلژیک، سنت میرن اسکاتلند، زسکا صوفیه بلغارستان و کایسری‌اسپور ترکیه را در کارنامه دارد.

اگرچه به دلیل زمان ثبت قرارداد، نازون نمی‌تواند در دیدار سوپرجام مقابل تراکتور  به میدان برود، اما هواداران استقلال چشم‌انتظار نخستین بازی و اولین گل او در لیگ هستند؛ گلی که می‌تواند آغازگر فصلی درخشان برای آبی‌پوشان باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی نیا

    انشاءالله کولاک کنه برای استقلالال ،

  • آقارضا

    بادکنکه

  • ناشناس

    نترکه من دیدم نوشتن بادکنک گفتم نترکه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج