۱۵۳۵۷۳۷
۱۴۸۹
۱۴۸۹
پ

پاسخ قطعی نوراللهی به پیشنهاد پرسپولیس

🔹پایگاه خبری فوتبالی- احمد نوراللهی به کار خود در اتحاد کلبای امارات ادامه می‌دهد.

فوتبالی: احمد نوراللهی در فصل گذشته فوتبال امارات عضوی از باشگاه الوحده بود اما پس از پایان فصل، تصمیم گرفت قراردادش با این باشگاه را تمدید نکند و به‌دنبال تیم جدیدی باشد. 

photo_2025-08-10_19-31-00

در این بین و زمانی که احمد نوراللهی برای تعطیلات در ایران حضور داشت، رضا درویش با او بر سر میز مذاکره نشست اما نوراللهی اعلام کرد فعلا قصدی برای بازگشت به ایران و حضور دوباره در پرسپولیس ندارد و درحال بررسی پیشنهادهای خود برای ادامه کار در فوتبال امارات است.

احمد نوراللهی درنهایت راهی اتحاد کلبا شد و حالا مدتی است کار خود را در این باشگاه دنبال می‌کند. طی ۲۴ ساعت اخیر، بار دیگر شایعه مذاکرات پرسپولیس با احمد نوراللهی منتشر شده، خبری که طبق شنیده‌های فوتبالی درست نیست و نه نوراللهی علاقه‌ای به حضور در ایران دارد و نه اتحاد کلبا به این بازیکن اجازه خروج می‌دهد.

احمد به تازگی چند کار تجاری را در امارات را آغاز کرده و انتقال او به فوتبال ایران بسیار از واقعیت فاصله دارد. از سوی دیگر قرارداد این بازیکن به تازگی با اتحاد کلبا امضا شده و قطعا این باشگاه یکی از بهترین هافبک‌های فصل گذشته لیگ امارات را از دست نمی‌دهد. به هرجهت مدیران پرسپولیس باید به دنبال بازیکنان دیگری باشند و حضور نوراللهی در پرسپولیس منتفی به نظر می رسد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج