فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۷۵۹۳
۹۰۷
۹۰۷
پ

گلایه هاشمیان به گوش دو بازیکن اخراجی رسید

سرمربی پرسپولیس نسبت به تغییر موضع دو بازیکن فعلی خود برای جدایی از این تیم واکنش نشان داد.

خبرگزاری مهر:  وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با فجر شهید سپاسی شیراز درباره وضعیت سعید مهری و سردار دورسون توضیحاتی ارائه داد. او گفت: «دو بازیکن خودشان گفتند می‌خواهیم برویم و من هم به باشگاه اعلام کردم مشکلی نیست و می‌توانند جدا شوند.»

5607594

با این حال، شرایط برای دو بازیکن متفاوت پیش رفته است. سعید مهری دیگر جایی در ترکیب پرسپولیس ندارد و جدایی او قطعی شد اما سردار دورسون به دلیل نیاز فنی فعلا در پرسپولیس ماندنی است؛ هرچند همچنان در فهرست خروجی سرخپوشان قرار دارد.

هاشمیان نسبت به دوگانگی رفتاری این بازیکنان ابراز دلخوری کرد و تأکید داشت انتظار داشته آنچه در تصمیماتشان وجود دارد را شفاف و صریح در رسانه‌ها عنوان کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج