۱۵۳۹۰۵۶
۲۰۰۱
۲۰۰۱
پ

مجری جنجالی به صداوسیما بازگشت

عباس قانع امروز و با گزارش‌ دیدار منچسترسیتی - تاتنهام که‌ از ساعت ۱۵ درشبکه‌ سه پخش خواهد شد، بعد از مدت‌ها دوری به تلویزیون برمی‌گردد.

برترین‌ها: عباس قانع امروز و با گزارش‌ دیدار منچسترسیتی - تاتنهام که‌ از ساعت ۱۵ درشبکه‌ سه پخش خواهد شد، بعد از مدت‌ها دوری به تلویزیون برمی‌گردد.

0

درست زمانی که عباس قانع جای خود را در دل تلویزیون باز کرده بود و پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی می‌کرد، خبری عجیب در رابطه با او منتشر شد. گفته شد که عباس قانع و تعدادی نوجوان برای برپایی اردو فوتبال در کشور گرجستان از طرف آکادمی فوتبال رفته بودند که طی حادثه‌ای تلخ دو تن از این جوانان در دریاچه تفلیس غرق شدند و جان خود را از دست دادند.

اما قضیه جالب ماجرا اینجا است که عباس قانع به عنوان صاحب امتیاز این آکادمی مجرم شناخته شده و محکوم شد. همین اتفاق باعث شد تا این گزارشگر فعالت کمتری در صدا و سیما داشته باشد. همچنین با حکم کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال عباس قانع به مدت سه سال از فعالیت‌های فوتبال محروم شده بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج