۱۵۳۹۱۱۷
۳۲۱۳
۳۲۱۳
پ

مبلغ رضایتنامه ستاره خارجی استقلال لو رفت

باشگاه استقلال برای جذب جنپو به باشگاه استاندارد لیژ پول پرداخت کرده است.

خبرورزشی: باشگاه استقلال برای جذب جنپو به باشگاه استاندارد لیژ پول پرداخت کرده است.

400976

موسی جنپو، وینگر جدید استقلال، روز گذشته وارد ایران شد و پس از حضور در باشگاه، رسماً قرارداد خود را با این تیم امضا کرد. این بازیکن که پیش‌تر تحت قرارداد باشگاه استاندارد لیژ بلژیک بود، در فهرست مازاد این تیم قرار داشت و مدیران استاندارد لیژ به دنبال فروش سریع او بودند.

این در حالی است که هفته گذشته علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست موقت باشگاه استقلال، اعلام کرده بود برای جذب جنپو هیچ مبلغی به باشگاه بلژیکی پرداخت نخواهد شد و این بازیکن به عنوان بازیکن آزاد راهی استقلال می‌شود.

با این حال پیگیری‌ها نشان می‌دهد این ادعا صحت نداشته و استقلال برای صدور رضایت‌نامه جنپو، یک میلیون دلار به استاندارد لیژ پرداخت کرده است. اطلاعات ثبت‌شده در سایت ترنسفرمارکت نیز این موضوع را تأیید می‌کند.

به این ترتیب و با احتساب این رقم، باشگاه استقلال در نقل‌وانتقالات تابستانی تاکنون حدود شش میلیون دلار بابت رضایت‌نامه بازیکنان جدید هزینه کرده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج