۱۵۳۹۹۵۸
۱۶۳۹
۱۶۳۹
پ

گل رامین رضاییان آفساید بود؟

کارشناس داوری فوتبال ایران گفت: گل سوم استقلال که با اعتراض بازیکنان ذوب آهن اصفهان در دقیقه ۸۸ همراه شد، سالم بود و مدافع این تیم آفساید را پُر کرده بود.

ایرنا: حیدر سلیمانی با اشاره به قضاوت خوب سیدرضا مهدوی در دیدار استقلال و ذوب آهن اصفهان در هفته دوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران، اظهار داشت: این بازی جذاب و زیبا به جز یک صحنه مشکوک که با تصمیم درست داور همراه شد، مورد خاص دیگری نداشت.

172061378

وی افزود: مهدوی در طول ۹۰ دقیقه جریان بازی، نزدیک به صحنه‌ها قضاوت کرد و به همین دلیل توانست قضاوت درستی داشته باشد و به طور حتم نمره قبولی از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال دریافت خواهد کرد.

کارشناس داوری فوتبال ایران خاطرنشان کرد: در نیمه اول بازی استقلال و ذوب آهن اصفهان بازیکنان دو تیم بازی درگیرانه‌ای انجام دادند و نزدیک بود مدیریت بازی را از دست داور خارج کنند. در یکی از صحنه‌ها روزبه چشمی سر خود را به صورت داور نزدیک کرد که این اتفاق از نظر داوری خوشایند نیست، که مهدوی با بیرون آوردن کارت زرد از جیبش بازی را مدیریت کرد.

سلیمانی تصریح کرد: گل سوم استقلال که با اعتراض بازیکنان ذوب آهن اصفهان در دقیقه ۸۸ همراه شد سالم، بود و مدافع این تیم آفساید را پُر کرده بود.

وی گفت: تیم داوری استقلال و ذوب‌آهن اصفهان قضاوت خوبی از خود به نمایش گذاشت و تمام آنچه را که از نظر قانون داوری صحیح بود در زمین اجرا کردند.

تیم فوتبال استقلال در هفته دوم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران و در ورزشگاه شهدای قدس، به مصاف ذوب‌آهن اصفهان رفت که این دیدار تماشایی با تساوی سه بر سه به اتمام رسید.

قضاوت این دیدار را سیدرضا مهدوی با کمک‌های امیرمحمد داودزاده و رحیم حاجی‌پور برعهده دارند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج